Hacıosmanoğlu Malouda zirvesi

Trabzonspor’un Fransız futbolcusu Florent Malouda, bu sabah Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Başkan Danışmanı Serhat Altıncı ile bir araya geldi.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde uzun süren görüşmede Malouda'nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na, “Eşimin rahat

Hacıosmanoğlu Malouda zirvesi

Trabzonspor’un Fransız futbolcusu Florent Malouda, bu sabah Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Başkan Danışmanı Serhat Altıncı ile bir araya geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde uzun süren görüşmede Malouda'nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na, “Eşimin rahatsızlığı döneminde bana ve aileme gösterdiğiniz alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Ben Trabzonspor’a para için gelmedim. O parayı birçok kulüpten alabilirdim. Buraya proje için geldim ve o projenin hala içerisinde olmak istiyorum” dedi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’da Fransız futbolcuya, "Kendini teknik heyete göster. Teknik direktörün seninle ilgili en doğru kararı verecek kişidir. Çık sahaya, kendini kanıtla" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor