Hacıosmanoğlu Malouda için ne dedi?

Trabzonspor'da son günlerde net bir tablo ortaya çıkmasa da Malouda çevresinde dönen söylentiler hem taraftarı hem de yönetimi hayli rahatsız etti. Malouda’nın alacaklarının bir kısmının geciktiği ve o nedenle antrenmanlara çıkmadığı, hatta son izninin se

Hacıosmanoğlu Malouda için ne dedi?
Trabzonspor'da son günlerde net bir tablo ortaya çıkmasa da Malouda çevresinde dönen söylentiler hem taraftarı hem de yönetimi hayli rahatsız etti.
 
Malouda’nın alacaklarının bir kısmının geciktiği ve o nedenle antrenmanlara çıkmadığı, hatta son izninin sebebinin de bu olduğu iddialarına Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yanıt verdi. Eşinin rahatsızlanmasından ötürü izin talep eden Fransız oyuncunun dünya çapında bir kariyere sahip olduğunu hatırlatan Trabzonspor’un patronu, “Parasal anlamda futbolcularımıza olan sorumluluklarımızı yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. En başından beri tüm kadro bunun şahidi. Elbette bizim de zaman zaman ufak tefek gecikmelerimiz olabilir. Fakat bu geçtiğimiz dönemlerle kıyas bile edilemez. O nedenle de Malouda gibi klas ve bizi de tanıyan bir futbolcunun böyle bir durumdan ötürü oynamak istemeyeceği, sakatlığı bahane edeceğini sanmıyorum” dedi.
 
‘Konuşur, çözeriz’
 
Kendisiyle en kısa zamanda bir görüşme de yapabileceklerini söyleyen Başkan Hacıosmanoğlu şöyle devam etti: “Ben bu kulübün başkanıyım. Kimin ne sorunu varsa dinlerim, çözmeye çalışırım. Bu futbol takımımızın önemli bir ismi ile ilgiliyse daha da hızlı davranır, krize dönüşmemesi için elimden geleni yaparım. Bizim mesaimizin ne kadarını kulübe ayırdığımız ortada. Taraftarlarımız endişe etmesin.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler