Hacıosmanoğlu; "Kongre kararımız yok"

Trabzonspor'un, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören'e destek vermesi bordo mavili camiayı karıştırdı. Üst üste gelen istifa haberlerinin ardından İbrahim Hacıosmanoğlu, açıklama yaptı. Hacıosmanoğlu "Ortada bir seçim yoktu. 1 ki

Hacıosmanoğlu; "Kongre kararımız yok"
Trabzonspor'un, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören'e destek vermesi bordo mavili camiayı karıştırdı.
 
Üst üste gelen istifa haberlerinin ardından İbrahim Hacıosmanoğlu, açıklama yaptı.
 
Hacıosmanoğlu "Ortada bir seçim yoktu. 1 kişi adaydı. Biz de onun yönetimine adam koyduk. Bunun sebebi de davamızın haklarını daha iyi savunmaktır" dedi.
 
Trabzonspor Başkanı, Haluk Ulusoy'a imza vermemesinin sebebi olarak da Trabzon'da kendisine karşı düzenlenen imza kampanyasında aktif rol almasını gösterdi.
 
Davamızdan asla vazgeçmedik diyen İbrahim Hacıosmanoğlu "Aksine 2 kişiyi federasyon yönetimine koyarak, geçmişi daha fazla sorgulayacağız. İstifa eden arkadaşlardan Ahmet Emre Turan beni aradı. "sen benim abimsin. bu yüzden istifa etmiyorum. Kişisel sorunlarım var" dedi. Diğerleri ise neden Yıldırım Demirören'e destek verdiğimizi biliyorlardı ve bunu doğru bulmuşlardı. Ancak yapılan haksız karalama kampanyasına yenik düştüler" ifadelerini kullandı.
 
Hacıosmanoğlu açıklamasında "Şimdi kalan yöneticilerle bir durum değerlendirmesi yapıyoruz. Çoğu devam etmekten yana. Biz bu davayı sonuna kadar sürdüreceğiz. Ama arkadaşlar isterse kongre kararı da alabiliriz" dedi.
 
Trabzonspor'da istifa eden yöneticilerle telefon görüşmesi yapan Hacıosmanoğlu istifa eden yöneticileri kararlarını geri döndürme çabası içerisinde olduğu iddia edildi. Öte yandan Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Genel Sekreter Köksal Güney istifa etmemeleri koltuk sevdalarının olduğu yorumlarına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler