Hacıosmanoğlu hangi tribünde oturacak?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, zorlu Fenerbahçe karşılaşması öncesi katıldığı bir tv programında önemli açıklamalar yaptı.Hacıosmanoğlu, merak edilen konulara açıklık getirirken, gündemde kendine yer bulan polemiklere yönelik de görüşlerini ak

Hacıosmanoğlu hangi tribünde oturacak?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, zorlu Fenerbahçe karşılaşması öncesi katıldığı bir tv programında önemli açıklamalar yaptı.

Hacıosmanoğlu, merak edilen konulara açıklık getirirken, gündemde kendine yer bulan polemiklere yönelik de görüşlerini aktardı.

Bordo mavili kulübün başkanı, "Biz hep söylüyoruz. Fenerbahçeli taraftarlara methiyeli sözler söylüyorum. Çünkü onlar hak ediyor. Herhalde stadda bu durumun imtihanını verirler. Bizim camialarla işimiz yok. Türk futbolunu kirletenlerle işimiz var. Biz Fenerbahçelilerle karşılaştığımızda da %90 aynı şeyi söylüyor bize. Bizim mücadele ettiğimiz insanlar Fenerbahçe’ye de yakışmıyor. Biz bunu söylüyoruz ama bunun değerlendirmesini yapacak Fenerbahçe camiasıdır" diyerek sarı lacivertli kulübün yönetimine seslendi.

"BİZİM İŞİMİZ FENERBAHÇE İLE DEĞİL KİŞİLERLE"

Hacıosmanoğlu, sözlerine "Bizim kişilerle sorunumuz var. Türk futbolunu kirletenlerle işimiz var. Yoksa Fenerbahçe kulübüyle kurumsal olarak sorunumuz yok. Hiçbir zaman olmadı da. Yarın da herkes görecek ki, o tribünde ben oraya gittiğim zaman Fenerbahçe’yi bugünkü durumuna düşürenler insanlar benden daha yalnızdır. Benim orada daha çok dostum daha çok akrabam daha çok hemşehrim vardır" diyerek devam etti.

BİRİSİ KONUŞURSA CEVABINI VERİRİM"

Şükrü Saracoğlu Stadı Şeref Tribünü'ndeki yerini alıp almayacağı sorulduğunda Trabzonspor'un başkanı, "Normal başkan nerede oturuyorsa ben orada oturacağım. Ben polemiklere girmek istemiyorum. Gelirse karşılama yapmayacağız diyen yöneticiler  isim olarak ortaya çıkıp bunu söylerse biz cevabımızı veririz. Ben nasıl açık konuşursam herkes konuşur. Birinin ağzından duyarsam vereceğim cevap vardır" yanıtını verdi.

YILMAZ GÜNEY İLE AYRI DÜNYALARIN İNSANIYIZ!"

Başkan Hacıosmanoğlu Yeşilçam artisti Yılmaz Güney'e olan benzerliği için de ''Bu tür konulara cevap vermeyim. Benim aktörlükle işim yok. Ben hayatın gerçeğini yaşıyorum. Bu soruları çok sordular. Görüntü olarak benzeyebilirim ama karekter olarak ayrı dünyaların insanıyız'' ifadesini kullanarak sözlerini noktaladı.

   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor