Hacıosmanoğlu gözaltına mı alındı?

Türk siyasetini olduğu gibi Türk futbolunu da çok yakından ilgilendiren 17 Aralık operasyonları sonrası şimdi de fezleke bombası düştü.

Hacıosmanoğlu gözaltına mı alındı?

Türk siyasetini olduğu gibi Türk futbolunu da çok yakından ilgilendiren 17 Aralık operasyonları sonrası şimdi de fezleke bombası düştü. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 132 milletvekilinin imzasıyla TBMM'yi olağanüstü toplanmaya çağırmasıyla birlikte 4 bakan hakkında hazırlanan fezleke tartışılacak. Fezlekede Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Gözaltına alındı iddiası

Daha önce Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındığı iddialarını yalanlamıştı. Hatta spor programlarına bile bağlanan Hacıosmanoğlu, konuyla ilgili hukuki işlemlerin yapılacağını dile getirip resmi sitededen de yalanlama yapmıştı. Ancak CHP'nin fezlekesinde yer alan detay ise çok ilginç. Meclise kadar uzanan fezlekenin 31. sayfasında yer alan ses kayında İbrahim Hacıosmanoğlu'nun daha önce de belirtildiği gibi gözaltına alındığını görülüyor. Ayrıca CHP'nin imzalarıyla toplanacak olan TBMM'de bu fezlekedeki tüm iddialar okunacak ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da tutuklandığı ifadeler dile getirilecek.

Trabzonspor resmi internet sitesi de Hacıosmanoğlu'nun tutuklandığı iddialarını böyle yalanlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor