Hacıosmanoğlu galibiyetle başladı

Trabzonspor'un 15. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tribünlerde izlediği ilk resmi maçına galibiyetle başladı. Derry City maçını izlerken sakin duruşuyla dikkat çeken Hacıosmanoğlu, atılan gollerden sonra büyük sevinç yaşarken, bordo-mavili taraftarlarını d

Hacıosmanoğlu galibiyetle başladı
Trabzonspor'un 15. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tribünlerde izlediği ilk resmi maçına galibiyetle başladı. Derry City maçını izlerken sakin duruşuyla dikkat çeken Hacıosmanoğlu, atılan gollerden sonra büyük sevinç yaşarken, bordo-mavili taraftarlarını da kendisine gösterdiği ilgiden dolayıda mutluluk yaşadı. 
 
Hacıosmanoğlu, 2005-2007 yılları arası Trabzonspor Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu. 2008'de dönemin Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın istifa edip seçim kararı alması üzerine seçimlerde aday olmuş fakat diğer başkan adayı Sadri Şener seçimleri kazanmıştı. 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde kullanılan yaklaşık 4 Bin 500 oyun bin 571'ini alarak Trabzonspor'un yeni başkanı olan İbrahim Hacıosamnoğlu, Trabzonspor'u canlı olarak izlediği ilk maçta galibiyetle başlamanın sevincini yaşadı. Taraftarların kale arkasına açtıkları "Dik dur eğilme, kale arkası seninle" pankartı ise dikkat çekti.
 
Kulüpler Birliği Vakfı 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı için Ankara'da bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu, Hüsaeyin Avni Aker Stadyumu'nu doldurarak takıma destek veren taraftarları teşekkür etti. Bundan sonra da aynı heyecanı ve birlikteliği yaşamaya devam etmek için üzerlerine düşeni yerine getirmek için çalışacaklarını belirten Hacıosmanoğlu, taraftarın çoşkusu ve heyecanı kendilerini daha çok heyecanlandırdığı belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor