Hacıosmanoğlu Fener tribününe girecek!

CAS'ın Fenerbahçe'nin 2 yıl Avrupa'dan men cezasını onayarak şikeyi tescillemesinin ardından şampiyonluğun gerçek sahibi Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu özel bir tv kanalında önemli açıklamalar yaptı.Programa canlı olarak bağlanan Hacıosmanoğ

Hacıosmanoğlu Fener tribününe girecek!

CAS'ın Fenerbahçe'nin 2 yıl Avrupa'dan men cezasını onayarak şikeyi tescillemesinin ardından şampiyonluğun gerçek sahibi Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu özel bir tv kanalında önemli açıklamalar yaptı.

Programa canlı olarak bağlanan Hacıosmanoğlu şöyle konuştu;

"Bizim baştan beri düşüncemizle bugünkü düşüncemiz arasında fark yok. Trabzonspor'un haklarının yenildiğini baştan beri söylüyoruz. Bugün  gelinen nokta bizim açımızdan sevindirici olabilir ama Fenerbahçe camiasının cefakar taraftarları adına züntülüyüm. Çünkü o taraftarlara bunları yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur. Bu Fenerbahçe camiasının sorunu. Bizim sesimiz her zaman gür çıkacak. Bizim kupa veya şampiyonluk derdimiz yok. Biz Temiz Türk futbolu istiyoruz. Yıllarda beri Türk futbolunu kirleten bu insanların kendi camialarını da ne hale getirdiği ortada.Benim de sevdiğim saydığım bir çok  Fenerbahçeli var, milyonlarca taraftarı var , benim akrabam dostum olanlarda var. Ben önemli bir çağrı yaptım bu olmaması gereken şeyleri yapanlar Türk futbolunu kirletenler artık gider ayak Türk futboluna bir hizmet yapabilirler. Bu şampiyonlukta şaibe vardır diyerek Fenerbahçe kupayı iade edebilir. Onlardan bu beklentim yok ama çağrım var.

Biz kupayı müzemize koymayacağız zaten anıt yapıp oraya koyacağız bizim derdimiz kupa değil. Bu güzide kulübümüzü kullanıp kendilerine kazanç sağlayan insanlar bunun bedelini ödemek zorunda. Bir mücadele olsun ama sahada olsun kim şampiyon olursa olsun. Ama baktığımız zaman Anadolu'dan sivrilen takımların hemen önü kesiliyor. Bizim 4 kez şampiyonluğumuz çalındı. Ama ben çalanlara kızmıyorum çaldıranlara kızıyorum. Ama Trabzonspor'un bizden sora anlayışı değişti. Bu Türk futboluna da yansıdı.  Bana agresif diyorlar ancak ben adaletsiz davrananlara karşı agresifim.

Mücadele her zaman olacak. Biz idareci olarak mücadele edeceğiz, futbolcu kardeşlerimizde sahada mücadele edecek.

Bugün Fenerbahçe kulübü ceza aldı ancak Türk futbolu  kurtulmadı. Bundan sonra bir de FIFA var bunu kimse saklamasın. Türk futbolu adaletsizler yüzünden daha kötü bir durumla karşılaşabilir. Herkes güllük gülistanlık göstermeye çalışıyor. Fenerbahçe camiasına da sesleniyorum insanları böyle uyutuyorlar. Fenerbahçe'yi dünyaya rezil etmeye kimin hakkı var. Şu taraftarına bakıyorsun ben imreniyorum, belki benim taraftarım kızacak bana. Türkiye'de kendi takımına bu kadar sahip çıkan başka tarafatar yok. Trabzonspor'un bütçesi kadar Fenerium'ların geliri var bunu bu taraftar yapıyor kimde var böyle taraftar. Yani böylesine bir geliriniz var ama hala kirli işlerle başarı getirmeye çalışıyor. Bu camianın  önde isimleri o kişiye engel olmalı.

Bugün Trabzonspor Fenerbahçe düşmanlığı var deniyor ancak böyle bir şey yok. İnşallah o camiya yakışan bir başkan gelir ve dostluğun nasıl olacağını herkese gösteririz.

Ben Başbakan'la sürekli görüşüyorum. Allah  bir 10 yıl daha başımızda olmasını nasip eder İnşallah. Kendisiyle o kadar görüşmemiz içerisinde bu konular geçmedi. Belli bir kesim kupanın Başbakan'da olduğunu söylüyor. Eğer böyle olsaydı ben bu kadar insanlara böyle cümleler söylüyorum eğer herhangi birşey olsaydı bana söylerdi. Zaten bu kadar yoğun bir gündem arasında bunlarla uğraşcağını düşünmüyorum. Kupa Trabzon'a gerekli mücadele yapılmadığı için gelmemiştir. Ben Allah'ın adaletine güveniyorum sonunda tecelli edecek.

FENERBAHÇE MAÇINI TARAFTARLA İZLEYECEĞİM

Ben bugün şunu söyledim Fatih İstanbul'u almadan önce İstanbul'a baktı ve "Ya sen beni alacaksın  ya ben seni" dedi , biz de diyoruz ki "Ya biz kupayı alacağız ya da o bizi". Kupayı alamazsak burada oturmayız.

Ben Beşiktaş maçında gittim tribünde taraftarla oturdum , orada nasıl oldu bilmiyorum ama 200 kişi kadar Trabzonspor taraftarı davardı. Orda yan yana maç izlediler. Türk futbolunu düzeltmek istiyorsak kulüplerin bekası için çalışmalıyız. İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe maçını da taraftarların arasında izlemeyi düşünüyorum . Bizim orda yasak geçerli değil Fenerbahçe ve diğer takım taraftarları da gelerek maçlarını izleyebilirler.

VOLKAN KALACAK

Volkan konusunda yaşananları tasvip etmiyoruz. Ona yapılan sözlü veya fiziki salırıları kendimize yapılmış sayarız. Ben kendisiyle konuştum yaptığı hareketin profesyonelce olmadığını söyledim. O hareketi formanın değerine yakışmadığı söyledim. Kendisiyle görüştüm bizimle devam edecek. Diğer arkadaşlarımızla da konuştum tribünlere takılmamaları gerektiğini ilettim. Bunların bizim statlarımızda olmamasını gerektiğini düşünüyorum. Takım kötü de oynayabilir tarafatrlarımız bu konuda daha dikkatli olmayaçağırıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler