Hacıosmanoğlu Erdoğan'la görüşecek

Hafta sonu Trabzon'da bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir araya gelmesi bekleniyor.Bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Warszawa takımıyla oynadığı ve 2-0 Trab

Hacıosmanoğlu Erdoğan'la görüşecek

Hafta sonu Trabzon'da bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir araya gelmesi bekleniyor.

Bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Warszawa takımıyla oynadığı ve 2-0 Trabzonspor'un kazandığı maçın ardandan soyunma odasına inerek başta İbrahim Hacıosmanmoğlu, teknik heyet ve futbolcuları tek tek tebrik eden Erdoğan'ın, Akyazı'da yapımına başlanan yeni stadyumla ilgili olarak müjde vermesi bekleniyor.

Ayrıca stadyumun bir an önce bitirilmesi için Başbakan Erdoğan'dan istekte bulanacak olan Hacıosmanoğlu, yeni tesisler için sponsor girişimlerine başlayarak kulübün borç yükünü azaltmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler