Hacıosmanoğlu "Eğer Malouda olmasaydı..."

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un başarıya gittiği noktada bizim de hoca konusunda arayışa gidecek bir halimiz yok" dedi. Bordo-mavili takımın ligdeki konumunun kendilerine yakışmadığını belirten Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: "

Hacıosmanoğlu "Eğer Malouda olmasaydı..."
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un başarıya gittiği noktada bizim de hoca konusunda arayışa gidecek bir halimiz yok" dedi.
 
Bordo-mavili takımın ligdeki konumunun kendilerine yakışmadığını belirten Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:
 
"Bunda hakem hatalarının etkisi var, kendi basiretsizliğimizin etkisi var, şanssızlığımızın etkisi var. Kazandığımız maçları verdiğimiz dönemler de oldu. Çok geriye dönmek istemiyorum, son oynadığımız Kasımpaşa, Elazığspor ve Eskişehirspor maçlarını galibiyetle bitirmiş olsaydık 55 puanımız olacaktı. Şu kötü ligde ikinci olup da Şampiyonlar Ligi'ne gidememek çok üzücü. Avrupa'ya gitmek istiyor Trabzonspor ama bir taraftan da üzülüyoruz. Kaybedilen puanların neticesinde olmamız gereken yerde değiliz. Son haftalarda aldığımız sonuçlar mutlu ediyor bizi ama Trabzonspor'un bulunduğu yere baktığımız zaman 'başarılıyız ve mutluyuz' demek çok doğru olmaz."
 
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'nın, bordo-mavili kulübün bünyesinde çalıştığını belirterek, şöyle devam etti:
 
"Hami hocayı Trabzonspor hocası biz yaptık, o da kendisini her geçen gün kanıtlıyor. Biz de onun başarılı olmasını istiyoruz. Onun başarılı olması demek Trabzonspor'un başarılı olması demek. Trabzonspor'un başarıya gittiği noktada bizim de hoca konusunda arayışa gidecek bir halimiz yok. Kadroda eksiklik var, bunların ne olduğunu biliyoruz. Trabzonspor olarak seneye şampiyonluğa oynayacağız ve bunun çalışmalarını hem teknik ekip hem de yönetim olarak yapıyoruz. Trabzonspor'u layık olduğu yarışın içerisinde ve seyircisine zevk veren futbolu oynayan bir takımı sahada görmek istiyoruz. Yeni sezonda Trabzonspor'u eksiklerini tamamlayıp önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan bir takım haline getirmek istiyoruz. Biz Trabzonspor'u nasıl başarıya taşırız, sevdalılarına nasıl layık olarak mücadele eder onu düşünüyoruz. 9 ay oldu, 9 ayda bu imkansızlıklarla ve şanssız kaybettiğimiz puanlarla bugün buradayız."
 
- "Burada koltuk meraklıları var"
 
 
 "Burada koltuk meraklıları var"
 
Genel kurul ile ilgili olarak Yargıtay'dan bir karar gelmesi halinde bunu uygulayacaklarını vurgulayan Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Allah yardım etti Avrupa'da üst sıralara çıktık, Juventus çıkmasaydı üst basamaklara doğru giderdik. Bu ligde kazanmamız gereken 3 maçı da kazansaydık ikinci durumda olacaktık. O zaman kimse size bir şey diyebilir mi? Trabzonspor taraftarı şampiyonluk bekliyor. Bizim de bir şansımız var. Bu kulüpte 5 sene Sadri Şener'e tahammül edenler, bize de tahammül etsinler, biz zaten başaramadığımız zaman burada durmayacağız. Hedefimiz önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak. Eğer önümüzdeki sezonun aralık ayına kadar şampiyonluğun en iddialı takımları arasında değilsek demek ki biz hedefimize gidemiyoruz Trabzonspor başkanlık koltuğunu meşgul etme gibi bir lüksümüz yok bizim. Burada koltuk meraklıları var. 'Trabzonspor hep bizim olsun, biz yönetelim' zihniyetinde olan insanlardan değiliz. Trabzonspor'a zarar verdiğimizi hissettiğimiz an o koltuklardan ayrılmasını biliyoruz."
 
Eğer Malouda olmasaydı... 
 
 
 
- "Malouda olmasaydı Bosingwa da gelmezdi"
 
Hacıosmanoğlu, Hami Mandıralı'nın kararlarına karışma gibi bir durumun söz konusu olmayacağını ifade ederek, şunları kaydetti:
 
"Biz bu kulübün başkanı olarak Trabzonspor'un menfaatlerini düşünmek zorundayız. Onur'un 'serbest kalır' maddesi vardı, kaldırdık. Onur dünyada iyi kazanan kaleciler arasında ilk 5'e veya 10'a mı girer onu bilmiyorum. Eğer siz 'şampiyonluğa oynayacağım' diyorsanız elinizdeki değerleri korursunuz. 'Ben bu işin ticaretini yapacağım' diyorsanız oyuncuları satarsınız. Olcan'ın bir yıl daha sözleşmesi var, sezon bittiği zaman oturur konuşuruz, şartlarda uyuşursak anlaşırız. 
 
Malouda dünya çapında bir marka, bunu kimse inkar edemez. Ben çok oyuncu gördüm. Karakter olarak ender rastlayacağımız insanlardan biri. Trabzonspor menfaatini en üst seviyede düşünenlerden biri. Bazen 'İstanbul'a götürün eğlendirin' diyorum, Malouda 'beni dağlara çıkarın' diyor. Takım içinde bazı sıkıntıları oldu. Malouda'nın istatistikleri ortada, Bosingwa da takıma önemli katkı sağlıyor. Malouda olmasaydı Bosingwa da gelmezdi. Malouda'yı rencide eder gönderirsen başka oyuncu almaya kalktığınızda ilk soracağı Malouda'dır. 'Trabzonspor'da kalmak istiyorum, faydalı olmak istiyorum' dedi. Bize sahada çok şey verecek bir arkadaşımız. Malouda'yı aralarına alıp bir bütün olarak mücadele ederlerse takıma çok büyük katkıları olacağına inanıyorum."
 
"BEŞİKTAŞ BAŞKANI FENERBAHÇE BAŞKANI İLE...
 
 
 
"BEŞİKTAŞ BAŞKANI FENERBAHÇE BAŞKANI İLE MÜŞTEREK YAPIDA"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı da eleştiren İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konuda şöyle konuştu: 

"Fikret Orman ile frekanslarımız uyuşmuyor. Son yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe başkanıyla ne kadar müşterek yapıda olduğunu ortaya koydu. Öyle centilmenlik gösterisi yok. Siz küme düşmesi gereken takıma, (Cezasını kaldırın da şampiyonluğunu kutlasın) diyorsunuz. Beşiktaş camiasının başındaki bir başkana yakışmaz. Toplum onu farklı algılıyor. Birçok Beşiktaşlı da doğru bulmuyor. Onun dışında bizim hiç bir kulüp ile problemimiz yok. Tam aksine, (Daha iyi nasıl oluruz, onlara daha iyi abilik nasıl yaparız) diye düşünüyor, bu konuda elimizden geleni yapıyoruz."

"YARGITAY SEÇİM KARARI ALIRSA BUNU UYGULAYACAĞIZ"

Yargıtay’da bulunan Trabzonspor’un son seçimli genel kurulunun iptaline ilişkin davayla da ilgili konuşan Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:

"Yargıtay'dan bir karar gelmesi halinde bunu uygulayacağız. Şu anda bizim seçim kararı almamızı gerektirecek bir durum yok. Seçim isteyenler, (Bu kulüp orta sıralarda mücadele etsin iflas etmesin) diyen insanlar. Allah yardım etti Avrupa'da üst sıralara çıktık. Juventus çıkmasaydı, üst basamaklara doğru giderdik. Bu ligde kazanmamız gereken 3 maçı da kazansaydık 2'nci durumda olacaktık. O zaman kimse size birşey diyebilir mi? Trabzonspor taraftarı şampiyonluk bekliyor. Bizim de bir şansımız var. Bu kulüpte 5 sene Sadri Şener'e tahammül edenler, bize de tahammül etsinler. Biz zaten başaramadığımız zaman burada durmayacağız. Önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak hedefindeyiz. Eğer önümüzdeki sezonun aralık ayına kadar şampiyonluğun en iddialı takımları arasında değilsek Trabzonspor başkanlık koltuğunu meşgul etme gibi bir lüksümüz olmaz. Burada koltuk meraklıları var. (Trabzonspor hep bizim olsun, biz yönetelim) zihniyetinde olan insanlardan değiliz. Trabzonspor'a zarar verdimizi hissettiğimiz an o koltuklardan ayrılmasını biliriz."

"ADALETSİZ FENER’İ SÖNDÜR" KAMPANYASI BAŞLATACAĞIZ
 
 
"ADALETSİZ FENER’İ SÖNDÜR" KAMPANYASI BAŞLATACAĞIZ
Avrupa’da şike sürecinde yalnız olmadıklarını da ifade eden Başkan Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: 

"Sadece bu konu ile ilgili Avrupa kulüpleriyle bir toplantı yapacağız. Biz Avrupa'da yalnız değiliz. Fransa’da bir kulüp, (Fenerbahçe'yi neden düşürmüyorsunuz) diye müracaat etti. Yarın diğer kulüpler de baskı yapacaklar. Avrupa'da küme düşen çok önemli takımlar var. Onlar bile bunun isyanını yapıyor. Bu pisliği örten kim var ise bunun bedelini ödeyecekler. Herkesin bir hesabı var ise Allah'ın da bir hesabı var. (Adalete Fener Yak) kampanyası başlattılar, biz de (Adaletsiz Fener'i Söndür) kampanyası başlatacağız. Bizim de yapacağımız çok işler var. 500 bin imza toplamışlar. Anayasa Mahkemesi başkanı da randevu veriyor. Adil yargılama için verdiği dilekçeyi kabul ediyor. Hukuk adalete göre olmalı, güce göre değil. Genelkurmay başkanını içeri alıyorlar ama malum şahıs hala geziyor. Bu şahsın özelliği ne, anlayamadım. Zamanı geldiğinde bizim nasıl yürüyeceğimizi herkes görecek. Bağdat Caddesi’nde pazar günü insan yürütmek zor değil. Hava sıcak olduğu zaman da o caddede zaten 500 bin kişi olur. Bizim taraftarlarımız sabırlı olsunlar. Belki bu yürüyüşlere gerek kalmayacak. Bizim hem UEFA'da, hem de FIFA'daki yürüyüşümüz haklılığımızı ortaya çıkaracak. Biz yürüyüşümüzü iptal etmedik. Belki Avrupa'dan onları sevindirecek bir cevap gelecek. O zaman da eğlenmek için yürüyecekler protesto etmek için değil."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor