Hacıosmanoğlu: Devrim yapacağım

“Aday olduğumda Trabzonspor’un devrime ihtiyacı olduğunu söyledim. Bu sözlerim değişmedi. Bu yapıyla kulübün başarılı olması mümkün değil. 8 ay görev yapan Vahid Halilodzic bile bunu gördü ancak bazıları anlamadı” O, Trabzon camiasındaki belki de en sivri

Hacıosmanoğlu: Devrim yapacağım

“Aday olduğumda Trabzonspor’un devrime ihtiyacı olduğunu söyledim. Bu sözlerim değişmedi. Bu yapıyla kulübün başarılı olması mümkün değil. 8 ay görev yapan Vahid Halilodzic bile bunu gördü ancak bazıları anlamadı”

 
O, Trabzon camiasındaki belki de en sivri kişilik. Nuri Albayrak yönetiminde başkan yardımcılığı yaptı. Verdiği demeçlerle uzun süre gündemi meşgul etti. Zaman zaman başkanın bile önüne geçti. Son seçimde sadece 1 haftalık çalışmayla, rekor oy aldı ancak Sadri Şener’i geçemedi. Dün gazetemizi ziyaret eden İbrahim Hacıosmanoğlu, ilk kongrede aday olacağını FANATİK Web TV’de Serhat Demirtaş’ın sunduğu Trabzonspor Özel programında açıkladı. İşte Hacıosmanoğlu’nun sözleri:
 
‘Köklü değişim şart’
 
Ben aday olduğum zaman, Trabzonspor’un devrime, köklü bir değişikliğe ihtiyacı olduğunu söyledik. Hatta o dönem, ‘Bu devrimi yapamayacaksam Allah bana başkan olmayı nasip etmesin’ dedim. 8 ay kulüpte görev yapan Boşnak hoca Vahid Halilodzic bile camianın çok güçlü olmasına rağmen bu yapıyla kalıcı başarı yakalanamayacağını söyledi. Kulübün içinde dışında hainler olduğunu ve bunların temizlenmesi gerektiğini söyledi. Eğer Trabzonspor’u sahiplenenler, Boşnak hocanın 
8 ayda tespit ettiklerini göremiyorsa onlarda bir yetersizlik var. Görüp, buna engel olmuyorlarsa da çok daha vahim durum var. Ben bunları Trabzon haini ilan ediyorum!
 
‘1 haftada hazırlandım’
 
Nuri Albayrak aday olmayacağını çok geç açıkladığı için, ben aday olunca 1 haftalık çalışma şansı bulabildim. Benim adaylığı, camiada küs olanları bana karşı birleştirdi. Rekor oy almama rağmen seçilemedim ancak en azından camiayı birleştirmiş oldum! Ancak kongre normal zamanında, aralıkta yapılsaydı ben başkan olacaktım. Bunu engellemek için kongreyi iptal ettiler. Aday olduğum kongrede ise baskıyla yönetimimdeki insanların geri çekilmesini sağladılar. Ancak şimdi aynı durumda böyle bir şey olmaz. Şimdi daha tecrübeliyim. 
 
‘En büyük başarıları Burak’
 
Sadri Şener yönetiminin başarılı olduğu konular da var. Örneğin Gökhan Ünal’a karşı Burak Yılmaz’ın yanında para da aldılar. Bitmiş Burak’ı bugünlere getirdiler. Ancak sözleşmesine koydukları bir maddeyle onu da ellerinde tutamadılar. Ben başkan olduğum zaman bir futbolcu bana gelip, ‘Ben ayrılmak istiyorum’ diyemeyecek. O ortamın oluşmasına müsaade etmeyeceğim. Şu anda insanları belki de küme düşmek bile, yönetimin basiretsizliği kadar rahatsız etmiyor. Ben her zaman kongrenin zamanında yapılmasından yanayım. Ancak şu anki durum, sezon sonunda seçimi zorunlu kılıyor. Sadri Şener bu kararı alırsa, futbolculara da doping etkisi yaratacaktır. Bir an önce mayısta seçim olacağını açıklamalı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor