Hacıosmanoğlu çok hızlı çıktı!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 8 yıl önce başkan yardımcısıyken gözyaşları ile veda ettiği teknik direktör Vahid Halilhodzic'i yeniden takımın başına getirerek bir rüyasını gerçekleştirmiş oldu.Bordo-mavili kulübün başkanının, 26 Mayıs 2013'te yapılan seçi

Hacıosmanoğlu çok hızlı çıktı!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 8 yıl önce başkan yardımcısıyken gözyaşları ile veda ettiği teknik direktör Vahid Halilhodzic'i yeniden takımın başına getirerek bir rüyasını gerçekleştirmiş oldu.

Bordo-mavili kulübün başkanının, 26 Mayıs 2013'te yapılan seçimlerde göreve gelmesinin ardından 1 yıllık sürede çalışacağı 2. teknik adam olacak. Bordo-mavili takımda sezona Mustafa Reşit Akçay ile başlayan Hacıosmanoğlu, Avrupa'da iyi çıkış yakalarken Süper Lig'de ise beklenen başarının gelmemesi üzerine 20. haftada Akçay'ın istifasını kabul etmişti. Başkan Hacıosmanoğlu, ardından takımı teknik sorumlu Hami Mandıralı'ya emanet etmişti.

Takımın başında iyi bir çıkış yakalayan Mandıralı, bordo-mavilileri Avrupa kupalarına taşıma başarısı göstermişti ama başkan, Halilhodzic'i tercih etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor