Hacıosmanoğlu: Bu bir komplodur!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Akyazı Kompleksine isim önerisinin komplo olduğunu söyledi.İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir TV programında, Akyazı spor Kompleksi için ortaya atılan isim tartışmalarının Fenerbahçe maçı öncesi bir komplo olduğ

Hacıosmanoğlu: Bu bir komplodur!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Akyazı Kompleksine isim önerisinin komplo olduğunu söyledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir TV programında, Akyazı spor Kompleksi için ortaya atılan isim tartışmalarının Fenerbahçe maçı öncesi bir komplo olduğunu iddia etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun isim konusunda yanlış yönlendirildiğini öne süren Hacıosmanoğlu, “Buraya verecek isme Trabzonspor karar verir. Bu Fenerbahçe maçı öncesi bir komplodur” dedi.

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi mi verilecek” sorusuna Hacıosmanoğlu şu yanıtı verdi: “Burada Belediye Başkanını yanlış yönlendirmiş olabilirler. Burada bir tane tezgay da yok, birkaç tezgah var. Burada Cumhurbaşkanımızı Fenerbahçe maçı öncesi gündeme getirip protesto ettirmek de var. Yine Fenerbahçe maçı öncesi provokasyon yapıp taşkınlıkla bizi zor durumda bırakmak gibi bir komplo olabilir. Zaten buraya verilecek olan isme Trabzonspor karar verir. Belediyenin bir tavsiye kararıydı ama yeri ve zamanı yanlış.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor