Hacıosmanoğlu bombaladı! Adalet vurgusu...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ankara'da yapılan Kulüpler Birliği Toplantısı'ndan ayrılırken yine sert açıklamalarda bulundu. İşte o sözler..."Sayın genel müdürümüz bürakrat olarak orada ama federasyon başkanı da toplantıya katılıyor. Biz de d

Hacıosmanoğlu bombaladı! Adalet vurgusu...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ankara'da yapılan Kulüpler Birliği Toplantısı'ndan ayrılırken yine sert açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

"Sayın genel müdürümüz bürakrat olarak orada ama federasyon başkanı da toplantıya katılıyor. Biz de dedik ki, futbolla ilgili bir sürü yasalar çıktı şu ana kadar, ancak bunları uygulayacak adaletli sistem, eşit davranacak kurumlar lazım bize. Onlar hiçbir zaman adaletli, eşit kararlar almıyorlar. "

"TAZMİNAT DAVALARI İLE İLGİLİ BİLGİ VERMİYORLAR..."

"Federasyon başkanı olarak burada bulunuyorsunuz. Türk futbolunda aldığınız kararlar ortada. 2011 yılında yapılanların hepsini dünya biliyor. Ne yazık ki bağlı olduğunuz yurtdışındaki bütün kurullar 2011 yılı şampiyonluğu ile ilgili kararını verdi, cezaları verdi. Türkiye'de de Yargıtay bekleniyordu. O karar da verildi. Ama ne yazık ki gümrükten mal kaçırır gibi basın sözcüsü bizde bu konular kapanmıştır diyor. Dedim hukukçularınız heralde takip ediyordur bunu. Bu alınan karar sonrasında sizlerin hakkında açılacak tazminat davaları ile ilgili heralde bilgi vermiyorlar size. "

"ODYAKMAZ 'ELİMDE DELİLLER VAR' DEDİ"

"Daha önce de Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ben hep bunları dile getirdiğimde, "Ben bu konuların içinde değilim, zan altında kalıyorum" diye söyledi. Ben de kendisini eskiden beri tanıdığımdan "maç satan, ailesini satar" gibi bir ifade kullanmıştı. Bu toplantıda da yine rahatsız olduğunu söyledi. Ben de Yargıtay'da yargılanıyorum dedi. Federasyon başkanı da "bizde yeni delil olmadan tekrar yargılama yapamayız" dedi. Kendisi de "siz yeniden yargılamayı açın, benim elimde deliller var, size vereceğim" dedi. Heralde bizi kastetti, Trabzonspor ile ilgili deliller var elinde. Ben de ona "Senin bu belgeleri ivedilikle TFF'ye vermeni istiyorum. Eğer Trabzonspor'un da herhangi bir problemi varsa, biz cezamızı çekmeye hazırız. Elinde ne belge varsa, federasyona vermeni istiyoruz" dedim. Bekleyeceğiz, göreceğiz. Ne belgesi varsa, ibraz etsin"

'ADALETTEN BAHSEDİYORSANIZ' DEDİM..."

"Federasyon başkanına "Adaletten bahsediyorsanız, Beşiktaş da bizim kulübümüz ama Beşiktaş-Kasımpaşa maçına tekrar kararı veriyorsanız, bir başka Anadolu kulübü olsa verebilir miydiniz bu kararı" dedim. Sizin hakeminiz raporunda tükürdü diyor, siz onu yalancı ilan ediyorsunuz. LigTV'den tükürme yok görüyor cezayı kaldırıyorsunuz. Adaletli davranmıyorsunuz. Öncelikle adaletli davranmaları gerektiğini kendilerine söyledim. Cevap vermekte zorlandı tabii. "

"PARALEL DEVLETİN BİR ALAKASI YOK"

"Fenerbahçe başkanlığı ile paralel devletin bir alakası yok. Paralel devlet ona sahada manipülasyon yap, 6 ay içinde sayısız telefon hattı değiştir demedi. Savcılar tapeleri kendileri uydurmadı. Bunların hepsi yaşanmış gerçekler. Hem sportif açıdan bağlı olduğumuz kurumlar ceza verdi, hem de Türkiye'deki ceza yargısı ceza verdi. Bunları görmezden gelip, bunu da paralel devlete yıkıp kimse altından kalkamaz. Biz müracaatları yapacağız. Türk futbolunun bağlı olduğu UEFA, FIFA var. Bunlar da heralde bu süreci değerlendirecektir. Hiç kimse Türkiye'yi dünyanın süper devleti olarak görmesin. Avrupa'daki kulüplere verilen cezalar ortada. Bu ülkede yardı da son kararını verdikten sonra, bağlı olduğunuz yurtdışındaki kurumlar da, Türk futbolunda dönen bu adaletsizliğe müdahale edecek mi, etmeyecek mi göreceğiz bir süre sonra."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor