Hacıosmanoğlu; 'Ben inek beklerken..'

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ-Trabzonspor Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Trabzon'un Hayrat ilçesinde düzenlenen geleneksel hayrat buluşmasında yerini aldı.'Ben inek beklerken Trabzonspor başkanlığının hayalini kuruyorum' diyen Hacıosmanoğlu Hayrat'ta yap

Hacıosmanoğlu; 'Ben inek beklerken..'

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Trabzon'un Hayrat ilçesinde düzenlenen geleneksel hayrat buluşmasında yerini aldı.

'Ben inek beklerken Trabzonspor başkanlığının hayalini kuruyorum' diyen Hacıosmanoğlu Hayrat'ta yaptığı konuşmaya şöyle devam etti;

'İNEK BEKLERKEN TRABZONSPOR BAŞKANLIĞI İÇİN...'

Benimde doğduğum Hayrat, çok önemli iş adamları çıkardı. İş adamlarımız güzel işler yaparak şehrimize yatırım yaptı.İnşallah bütün işadamları şehirlerimize yatırım yapar ve ülkemiz gelişir.  Sizlerin arasında olmak çok güzel çünkü bende sizlerin arasından çıktım. 11 yaşıma kadar burda yaşadım. Bahçede inek beklerken Trabzonspor Başkanlığını hayal ediyordum. Allah rahmet eylesin çok değerli babam var bizleri yetiştirdi. Çetin Bey'de söyledi herşeyin altında eğitim yatıyor diye. Evet bende diyorum okurken de çalışmakta lazım.

'4.SINIFA KADAR OKUMA YAZMA BİLMİYORDUM...'

Bende içinizden çıkan bir kardeşiniz olarak söylüyorum ben 4. sınıfa kadar okuma yazma bilmiyordum. Babam öğretmene derdi ki bu senede geçir bir dahanki sene öğrenir. 4. sınıfa kadar öyle geldi. Sonra eniştem beni odaya kapattı okuma yazma öğrenene kadar burdan çıkmıyorsun diyince 2 günde öğrenmek zorunda kaldım. İlk okulu bitirdim.  O halde cenab,ı Allah kurmuş olduğum hayali gerçekleştirdi.Önce kalbimniz, niyetimiz temiz olsun gerisi gelir.  Hedeflerimizi büyük koyarsak ve kalbimizi temiz tutarsak cenab,ı Allah önünüzü açıyor. Tabi bu yerlere geldikten sonrada sizi destekleyenlere güzel hizmetler yapıp başarılı olmak şart. Biz bizleri sevenler inşallah mahcup etmeyeceğiz. Spor dediğiniz zaman bu ülkede her kes bir adım duruyor. Trabzonsppr'da bizim  şehrimizin varlık sebebi. Cenabı Allah başkanlığı nasip etti ama güzel başarıları da yaşatmayı nasip etsin. 

SİZE ÖZÜR BORCUMUZ VAR...

Futbolcular gelecek demiştik ama önemli bir antreman olduğu için gelemediler. Bu yüzden sizlere özür borçluyum. İnşallah başka bir zaman oyuncularımızla da beraber oluruz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor