Hacıosmanoğlu baskı altında!

G.Saray’ın yanı sıra birçok Anadolu kulübü Hacıosmanoğlu’na Kulüpler Birliği Vakfı başkanı olması için baskı yapmaya başladı.Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na Galatasaray’ın yanı sıra çok sayıda Anadolu kulübünden Kulüpler Birliğine ba

Hacıosmanoğlu baskı altında!

G.Saray’ın yanı sıra birçok Anadolu kulübü Hacıosmanoğlu’na Kulüpler Birliği Vakfı başkanı olması için baskı yapmaya başladı.

Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na Galatasaray’ın yanı sıra çok sayıda Anadolu kulübünden Kulüpler Birliğine başkan adayı ol telkini gelmeye başladı. Hacıosmanoğlu bu konudaki kararını netleştirmezken başkanın aday olup olmayacağı yarın yapılacak toplantıda netleşecek.

RAKİP ÇIKARSA ADAY DEĞİL

G.Saray’ı da yanına alan Hacıosmanoğlu, birçok Anadolu kulübünden de olumlu yaklaşım görürken, Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu’na karşı olan az sayıda kulüp ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a telkinde bulundukları öğrenildi.

Ancak Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu rakip çıkması durumunda ise kesinlikle Kulüpler Birliği başkanlığına aday olmayacak.

HER YIL BAŞKANLAR DEĞİŞSİN

Birlik başkanlığından kendi isteğiyle ayrılacak olan İlhan Cavcav’ın ise Perşembe günü yapılacak Vakıf toplantısında seçimler için üyelerden bir isteği daha var. Cavcav, her sene başkanın değişmesini ve böylece kulüplerin sorumluluklarının artırılmasını talep edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor