Hacıosmanoğlu :"Aydınlar itiraf etti!"

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın dün yaptığı basın toplantısında Trabzonspor’la ilgili açıklamaları bordo-mavili camiada büyük tepki çekti.Karadeniz ekibinin Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Aydınlar’ın sözlerinin aslında bir d

Hacıosmanoğlu :"Aydınlar itiraf etti!"

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın dün yaptığı basın toplantısında Trabzonspor’la ilgili açıklamaları bordo-mavili camiada büyük tepki çekti.

Karadeniz ekibinin Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Aydınlar’ın sözlerinin aslında bir döneme ait itiraf olduğunu söyledi. Apollon Limassol ile bugün oynanacak Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maç için Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ne giden Hacıosmanoğlu, “Mehmet Ali Aydınlar bu sözleri federasyon başkanıyken söylecekti. Şimdi F.Bahçe başkanlığına oynuyor diye ortaya koyduğu bu söylemler içinde Trabzonspor’un ismini ağzına alamaz. Federasyon başkanlığı döneminde mühür elindeyken yapamadıklarını şimdi söylemesi, bunları vaat gibi anlatması ve camiamızın ismini bu işlere alet etmesi bir dönem Türk futbolunun en tepe noktasında oturmuş kişiye yakışmaz” ifadesini kullandı.

Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Aydınlar bir zamanlar Fenerbahçeli federasyon başkanı diye eleştiriliyordu. Ama biz onu dürüst söylemleri sebebiyle koruduk. Kalkmış ‘F.Bahçe’yi Şampiyonlar Ligi’ne göndermeyerek ben kurtardım. Yoksa Avrupa’dan 8 yıl men cezası alacaklardı. UEFA bize sorsaydı Trabzon’un yerine Bursa’yı önerecektik.’ diyor… Bu o döneme ait tarihi bir itiraftır…”

“Açıklamaları F.Bahçe Yönetimi’nin pisliğini temizlemek için göreve geldiğini gösteriyor. Biz de kendisine destek vererek yanlış yapmışız. Futbolun böyle başkanlara, F.Bahçe camiasının böyle kişiliklere ihtiyacı yok. Böyle bir dönemde kalkıp bu yönde açıklamalar yapmak çok yersiz…”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor