Hacıosmanoğlu Akçay'a güveniyor

Trabzonspor'u tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara sokma başarası gösteren ancak Spor Toto Süper Lig'de ise halen beklenen çıkışı gösteremeyen bordo-mavili takımda eleştiri oklarını üzerine alan teknik direktör Mustafa Akçay'a başkan İbrahim Ha

Hacıosmanoğlu Akçay'a güveniyor

Trabzonspor'u tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara sokma başarası gösteren ancak Spor Toto Süper Lig'de ise halen beklenen çıkışı gösteremeyen bordo-mavili takımda eleştiri oklarını üzerine alan teknik direktör Mustafa Akçay'a başkan İbrahim Hacıosmanoğlu sahip çıktı.


"Türkiye'de bir teknik adama 'Desteğimiz devam ediyor' dediğiniz anda o teknik adam gider" diyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mustafa Akçay'a inançlarının tam olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu "Trabzonspor'un yeniden yapılanmaya ve değişeme ihtiyacı var. Bu değişimin başlangıcı olarak 1461 Trabzon'da ayrı bir futbol kişiliği ortaya koyan Mustafa Akçay'a Trabzonspor'da hocalık yapma şansı verilmesi gerektiğine inanarak takımın başına getirdik. Biz kendisine inanmasaydık takımın başına getirmezdik. Onun Spor Toto Süper Lig'de ilk maçları. Beşiktaş maçında kötü başlamadık ama bireysel hatalardan mağlup olduk. Zor da olsa evimizde Çaykur Rizespor karşısında bir galibiyet aldık ama Akhisar Belediyespor mağlubiyetini kabul etmemiz mümkün değil" ifadesini kullandı.


Trabzonspor'un tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma başarası gösterdiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor Mustafa Akçay yönetiminde ilk kez tarihinde Avrupa'da gruplara kalarak yoluna devam ediyor. Herkes Trabzonspor'un karşısına basit takımlar çıktı diye söylemlerde bulunuyor. Önceki yıllarda Trabzonspor'un karşısına hangi takımların çıktığını herkes iyi bilir, hangi takımlara nasıl elendiğini de. Biz yönetimsel hataları gidermeye çalışıyoruz. Hocamıza güvenimiz ve inancımız olmasaydı Spor Toto Süper Lig'de hiç tecrübesi olmayan bir hocayı o takımın başına getirmezdik. Bu ekibe sabır gösterildiği takdirde işleri yoluna girdiğini hep birlikte göreceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler