Hacıosmanoğlu: Adam mı öldürdük!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, 6 maçlık cezayıyorumladı, TFF'ye ateş püskürdü.Hacıosmanoğlu, "Adaletlerine inanmıyorduk. Şimdi taraf olduklarını ortaya koydular. Olayları elbette onaylamıyoruz. Lakin İstanbul'da 5 bin kişi sahaya giriyor, 4 maç

Hacıosmanoğlu: Adam mı öldürdük!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, 6 maçlık cezayıyorumladı, TFF'ye ateş püskürdü.

Hacıosmanoğlu, "Adaletlerine inanmıyorduk. Şimdi taraf olduklarını ortaya koydular. Olayları elbette onaylamıyoruz. Lakin İstanbul'da 5 bin kişi sahaya giriyor, 4 maç veriyorsun. Burada ise sahaya yanıcı maddeler atılmış. Ceza olarak küfürden 1, olaylardan 2 ya da 3 maç verirsin. Ama 6 maçlık ceza çok ağır. Adam mı öldürdük!" diye isyan etti.

DURUŞMALI TOPLANTI TALEBİ

Cezaya itiraz edeceklerini ve duruşmalı toplantı yapılmasnı isteyeceklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Adam gibi karar alsalardı itiraz etmeyecektik. Ama cezadan anlaşılıyor ki beyler bu seneyi bitirip gelecek yılı da dizayn etmeye çalışıyorlar. Yazıktır, ayıptır, günahtır. Onların adaletsizliği var ise Allah'ın da bir adaleti var" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor