Hacıosmanoğlu açık konuştu

Trabzonspor’da yapılan bayramlaşma törenine Başkan Sadri Şener’in katılmamasını eleştiren, İbrahim Hacıosmanoğlu gündemdeki konularla ilgili olarak açıklamalarda da bulundu.Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un devrimine talip olduğunu ve Trabzonspor Başkanlığı'n

Hacıosmanoğlu açık konuştu

Trabzonspor’da yapılan bayramlaşma törenine Başkan Sadri Şener’in katılmamasını eleştiren, İbrahim Hacıosmanoğlu gündemdeki konularla ilgili olarak açıklamalarda da bulundu.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un devrimine talip olduğunu ve Trabzonspor Başkanlığı'na bu devrimi gerçekleştirmek için aday olacağını da açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan bayramlaşma törenine katılmamasını, kendisini alternatifsiz görmesine bağlayan Hacıosmanoğlu, “Sevgili başkan kendisini alternatifsiz görmesin, Trabzonspor’un bayramlaşma törenine katılmamasını Trabzonspor’a hakaret olarak görüyorum. Sayın Şener, Trabzonspor’a başkan olduğu o kongreyi nasıl kazandığını unutmasın” dedi.

Trabzonspor’u bugünkü yönetimden daha iyi temsil edecek insanların her an göreve hazır olduklarının altını çizen eski Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu, şike soruşturması ve onun sonucunda gelinen noktadaki durumun Yönetimin bencilliğinden kaynaklanan bir güç olarak algılandığını da ifade etti.

Hacıosmanoğlu şunları söyledi: “Trabzonspor Başkan ve Yönetimi geçirilen süreç sonrası gelinen noktada kendilerinde bir güç hissediyorlar. Bu durum tamamen onların bencilliklerinden kaynaklanan bir güç olarak algılanmalı. Ama bu süreç henüz daha bitmedi. Şampiyonlarligi’ne katılmakla elbette ki Trabzonspor sevdalıları seviniyor, biz de seviniyoruz ama bundan sonraki sürecin iyi yönetilmesi gerekiyor. Trabzonspor başkanı kendisini alternatifsiz değil de bundan sonra Trabzonspor’un önüne çıkacak karşısına çıkacak engelleri ortadan kaldırması için Ali Şen’in söylediği lafı kulağına çok iyi küpe etmesi lazım.

Ali Şen şu anda isyan ediyor cezaevinde ziyaret ettiği başkanın herşeyi yerinde morali yerinde diye ceza evi çıkışında açıklama yapan Ali Şen bugün diyor ki;  Fenerbahçe geçirilen süreçte başkanı ve yönetimi süreci yanlış yönetti.

Fenerbahçe’nin akil adamlarını toplayıp güç birliği yapmadı. Fenerbahçe bu durumlara geldi. Eğer Sadri Şener Trabzonspor şampiyonlar Ligi’ne girdim diye seviniyorsa bu Alişen’in söylediği lafı da kulağına küpe yapmıyorsa, bundan sonra Trabzonspor’un yaşayabilecek olduğu sorunlara hala böyle bencilce yaklaşıyorsa, bu Trabzonspor için bana göre önümüzdeki günlerde çok büyük sıkıntıların habercisidir.

Bakın  25- 30 gün önce UEFA Başkanı Şenez Erzik bir açıklama yaptı “25 Ağustos’u bekleyin çok şey değişecek” dedi. O zamanlar büyük tepki gösterildi Şenez Erzik’e Fenerbahçe tepki gösterdi. sonra her zamanki tavrıyla çark eder gibi oldu ama 25 Ağustos’da nelerin olduğunu bu Türkiye gördü. Şimdi dikkat ederseniz 3-4 gün önce UEFA Asbaşkanı yine bir açıklama yaptı Fenerbahçe bizim kanunlarımıza göre, usüllere göre ceza aldı ama Avrupa’ya şu anda giden Trabzonspor Beşiktaş kendini çok rahat hissetmesin.

25 gün önce 25 Ağustos’u bekleyin diyen Şenez Erzik yapıyor bu açıklamayı. Şimdi önümüzde yarın çıkacak olan büyük sorunları sayın Başkan unutup da Şampiyonlar Ligi’ne gittim havasıyla Trabzon’u Trabzonspor sevdalılarını  Bayramlaşma törenine katılmayıp küçük görüyorsa ben bu davranışı samimi bulmuyor ve bu güne kadar gelinen süreci yönetemedikleri gibi bundan sonra Şenez Erzik’in lafının üzerine  yaşayacağımız sorunların Trabzonspor’u daha karanlık yarınlara sürüklenebileceği endişesini taşıyorum.

Şimdi ona yakışan onun şahsına değilde TrabzonsporBaşkanı’nın şahsına yakışan bu süreçte daha mütevazi olup AliŞen’in sözünü kulağına küpe yapıp Trabzonspor’un ve Trabzon şehrinin akil adamlarıyla önümüze çıkabilecek sorunların tedbirlerini şimdiden almaya başlaması lazım. Yarın yaşanabilecek sıkıntıları bertaraf edebilmesi için şimdiden çalışması lazım.

Yarın eğer Şenez Edrzik’in ifade ettiği gibi sıkıntılara maruz kalınırsa, Trabzonspor’un başkanı olarak değil ben inanıyorum ki bir Trabzonlu olarak da sayın Şener’i  o şehire sokmazlar. Bizim gerek taraftarımız  Fenerbahçe’nin seyircisi gibi, taraftarı gibi değildir,  takımını yanlışa sürükleyeni  sahiplenmez tam aksine ateşin tam ortasına atar. Böyle bir tehlike kapımızda dururken sayın Başkanın daha mütevazi olması hem kendi adına hemde çamia adına daha iyi olur diye düşünüyorum.”

Kimseyi protesto etme düşüncem yok... Sayfa 2'de

 

 

Kendisinin bayramlaşma törenine katılmamasının bir şeyleri protesto ediyor gibi görülmemesi gerektiğini de vurgulayan Hacıosmanoğlu, “Benim bir şeyleri protesto etmek gibi bir lüksüm yok. Öyle bir düşüncemde yok. Ben daha önce de Bayramlaşma törenlerine katılmadım.

Çünkü insanların Trabzonspor’u samimi bir şekilde yönetmediğine inanıyorum, insanlara değer vermediklerine inanıyorum, onlara muhalefet rolü üslenmeyip tam aksine her konuda destek olan bir insan olarak bunun karşılığını nezaket olarakda hiçbir yerde görmedim. Biz Trabzonlularla, Trabzonsporlularla her yerde bayramlaşıyoruz, her yerde bayramlaşırız.

Biz o kulübün bekçiliğini de yapmaya talip olduk bizim komplekslerimiz yok biz Trabzon’un isminin olduğu her yerde varız. Trabzonluların dışında  da insanlar bizim eylemlerimizi söylemlerimizi takdir ediyor, biz Türkiye’de yel değirmenlerine savaş açtık. Bizim çıkıp televizyonlara söylediklerimizi ne başka hiç birisi söylemedi. Onlar Aziz arkaşım dedi.

Trabzonspor’un başkanının ağzından, elinden şampiyonluk çalınırken ne Fenerbahçe ne de Aziz Yııldırımla ilgili bir demecini duymadım hala daha duymuyorum. Cenaze evinde sevinmeyiz diye de açıklama yapıyor hala destek açıklaması yapıyor.

Hiçbir yerde cenaze evi yok sadece hursızların olduğu bir ev vardı hırsızlar ev sahibi olarak her yerde hırsızlık yaparken yakalandılar ve layık oldukları yere gittiler. Hiçbir yerde cenaze yok bizim elimizden çalınan şampiyonluk bize iade ediliyor. İnsanların hala daha Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım hakkında bir kelime dahi konuşmaması madinar bir durum.

Bu ortamda biz seçim kaybetmiş olmamıza rağmen bu insanların hileli hurdalı yaptıkları şeylere karşı onların adına yıllardır bu insanlara çıkıp hırsız diyoruz ve söylediklerimizin hepsi bir bir çıktı. Çıkmasaydı onlar beni bir sürü tazminat davaları açıp mahkemelere vermişlerdi ama yüce yargıya minnettarım ki benim söylediklerimi tescilledi ben o yargı sürecinden kurtuldum ben onlara tazminat davaları açacağım şimdi.

Biz bunları bize illegal şekilde seçim kaybettiren Trabzonspor başkanına destek olsun, Trabzonspor kazansın diye yaptık” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un sahipsiz kalmayacağını ve Başkan Sadri Şener’in Emniyet’e verdiği ifade sonrasında istifa etmesi gerektiğini söyleyen Hacıosmanoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Trabzonspor hiçbir zaman sahipsiz kalmaz, bana göre Sadri Şener bu olaylar çıktığı zaman Emniyet’e ifade verip döndükten sonra Trabzonspor başkanlığından istifa etmesi lazımdı.

Ben suçsuzum diyerek ama böylesine bir süreç Trabzonspor’a yaşattığım için, aklanana kadar Trabzonspor’un önünü açmak için İstifa ediyorum demesi lazımdı.  Bu kirliliğin içine bulaşmışsa, bulaştığı hukuk tarafından tespit edilirse hem camiamıza hem de Türk futboluna ne cevap verebilecek.”

Trabzonspor’un yaptığı transferlerin gidenlerin yerinin doldurup doldurmayacağına da hep beraber izleyip değerlendirileceğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor’un yaptığı transferlerin ne kadar olumlu olduğunu değilde gönderdiği futbolcuların neler kaybettireceğini önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz, yani gönderilen futbolcuların yerini gelenlerin ne kadar doldurup doldurmayacağını hep beraber göreceğiz”

Trabzonspor sahipsiz kalmaz... Sayfa 3'te

 

 

Trabzonspor’un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını önemle vurgulayan  Hacıosmanoğlu, “Biz Trabzonspor’un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını ve Trabzonspor’un devrime ihtiyacı olduğunu söyledik. Biz Trabzonspor’un devrimine talip olduğumuzu söyledik mevcut düzenin başkanlığını cenabı allah bize nasip etmesin dedik.

Büyük  takımların ayarında bir alt yapı oluşturmanız lazım dedim, bunu kolejiyle yurduyla alt yapısıyla kolejiyle koordineli çalışacak yeni bir alt yapı düzeninin kurulması lazım dedik ama Trabzonspor ‘a gelenler çiftlik yaptılar tavuk baktılar yoğurt için inek beslediler ama alt yapıdanfutbolcu yetiştirelim diye hiç birinin bir çalışması olmadı. Gelen insanlar günü kurtarmak kendini kurtarmak için hareket ediyor. Bizler bir sefer daha Trabzonspor’un devrimine o fırsat elimize geçtiği zaman bir kez daha talip olacağız.

Trabzonspor Taraftarları ve ve sevdalılarına ben her zaman şunu söyledim, o kulübün başkanı da yönetimi de gelip geçicidir, o kulübün asıl sahibi insanıdır taraftarıdır onlar her zaman kulüplerine  sahip çıkacaklar, Bordo-Mavi renge gönül verenler kulüplerine sahip çıkacak yoksa kişilerin iyi hareketlerine, kötü hareketlerine kulübü savunmalarına çok önem vermeyecekler sadece kulübü savunacaklar. Kulübe destek olacaklar kulüplerine sahip çıkacaklar.”

Trabzonspor Taraftarına çağrı:

Bugün Fenerbahçe ligden düşerse Türk futbolunun değeri düşer deniliyor, bir milyon abonesi var diye.

Şimdi o bize yanlı davranan, Fenerbahçe’nin çok abonesi var diye açıktan ona para veren Digitürk’e, yayıncı kuruluşa Trabzonspor taraftarlarının verecekleri bir ders var. Decorderlerini iptal ederek değil bu.

Herkes 25 miyon 30 milyon taraftarımız var diyor bizim de 10 milyon taraftarımız var. Bu on milyon taraftarın içinden 1 milyon , 1,5 milyon 2 milyon taraftar çıkacak, o yayıncı kuruluşa ders verecek.  Gidecek Decorder ini alacak ve de Trabzonspor olarakta yazdıracak oraya o zaman anketler yapıldığı zaman da Trabzon’un da 1,5 milyon 2 milyon Decorder alan taraftarı var diye oraya çıkacak. 

 Trabzon’un başkanı Trabzonspor’u da kim yönetiyorsa gidecek oraya, nasıl Aziz Yıldırım açıktan para alıyorsa gidip Trabzonspor başkanı da oradan 40 milyon dolar, 50 milyon dolar, 60 milyon dolar hakkına düşen artı parayı alacak. Trabzonspor ‘un taraftarına yakışan budur, yoksa ben yayıncı kuruluşu protesto ediyorum demekle olmaz.  

Taraftar kendini büyük sananlara Trabzonspor’un nasıl bir büyük olduğunu gösterecek. 25-30 milyon taraftarım var diyenlerin yayıncı kuruluştan 1 milyon Decorder alırken 10 milyon taraftarı olan Trabzonspor 1.5 milyon 2 milyon Decorder alarak büyüklüğünü ve gücünü yayıncı kuruluşa kabul ettirecek. O zaman bakacaz yorumculara o zaman bakacağız yorumlara. Büyüklüğümüzü göstermenini kulübe sahip çıkmanın yolu budur."

Trabzonspor’un devrimine talibim:

Trabzonspor’un devrimine talip olduğunun altını özemle çizen Hacıosmanoğlu önümüzdeki kongrede de adaylar kim olursa olsun kendisininde aday olacağını vurguladı “Ben Trabzonspor’un devrimine talibim, hala daha söylediğim sözün arkasındayım bu köhnemiş düzenin başkanı değil bu düzeni değiştirecek başkan olacaksam Allah Trabzonspor başkanlığını nasip etsin bana,

yoksa Çocuklarımın başında durup onlara babalık yapalım. Önümüzdeki kongrede ben Trabzonspor’da belirlediğim bu devrimi gerçekleştirmek için şu anda bana Trabzonspor sevdalılarının gösterdiği sevgi,

teveccü ve saygı devam ettiği müddetçe adayım. Trabzonspor başkan adayları kim olursa olsun ben de adayım. Biz bu devrime talibiz. Biz Trabzonspor’un devrimine Başkan olarak talibiz bizden bu saatten sonra yönetici olmaz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor