Haber61'e iki ödül birden

Trabzonspor Altın Yumruk Spor Kulübü Başkanı İskender Oflu, Wushu sporuna bu zamana kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı gazetecilere plaket ve başarı belgesi verdi. Sitemiz Haber61 adına Ergin Zihni ve Şükrü Üçüncü de ödüle layık görülen gazeteciler ar

Haber61'e iki ödül birden

Trabzonspor Altın Yumruk Spor Kulübü Başkanı İskender Oflu, Wushu sporuna bu zamana kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı gazetecilere plaket ve başarı belgesi verdi. Sitemiz Haber61 adına Ergin Zihni ve Şükrü Üçüncü de ödüle layık görülen gazeteciler arasında yer aldı.

 

Törene ise gazetecilerin haricinde, İl temsilcisi Ömer Saka, Altın Yumruk Spor Kulübü Başkanı İskender Oflu, yöneticiler ve sporcular yer aldı. Ödül töreninde bir konuşma yapan Trabzon Wushu İl Temsilcisi Ömer Saka, “Bu zamana kadar bize büyük destekte bulunarak Wushu Sporunu Türkiye’ye tanıtmakta yardımcı olan Trabzon basınına teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep birlikte daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

 

Altın Yumruk Spor Kulübü Başkanı İskender Oflu ise, “Uzun zamandan beri bir türlü yapmak isteyip de hayata geçiremedim ödül törenini bugün gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bize destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bundan sonra da bizim yanımızda olsunlar ve birlik ve beraberlik içinde Trabzon’un adını Türkiye’ye Wushu sporunda duyuralım” diye konuştu.

odul_gazececiler.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor