Haber61'den TFF'ye çağrı

Türk Futbolunu Bitme noktasına Getiren Mehmet Ali Aydınlar ve onun Federasyonu'na çağrı.. Gelin istifa edin Türk Futbolunu bitirdiniz bari yok etmeyin.Türkiye'yi sarsan şike ve teşvik soruşturmasında Savcılıktan alınan belgeleri inceleyen ve hiç bir yaptı

Haber61'den TFF'ye çağrı

Türk Futbolunu Bitme noktasına Getiren Mehmet Ali Aydınlar ve onun Federasyonu'na çağrı.. Gelin istifa edin Türk Futbolunu bitirdiniz bari yok etmeyin.

Türkiye'yi sarsan şike ve teşvik soruşturmasında Savcılıktan alınan belgeleri inceleyen ve hiç bir yaptırım uygulamadan şike soruşturması kapsamındaki Fenerbahçe aleyhine belge ve bilgileri yok sayan Futbol Federasyonu'nun bu rezil kararına UEFA dur dedi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmesini Türk Futbol Federasyonuna diretilmesi üzerine Federasyon UEFA'nın bu isteğini istemeye istemeye kabul etmek zorunda kaldı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı'nı da oyunun bir parçası haline getirerek UEFA'nın diretmesinin uygulanmaması doğrultusunda çara arayan fakat beklediği desteği bulamayan Türkiye Futbol Federasyonu ve Onun Başkanına diyoruz ki;

► Alınan Bu kararla yarın Süper Lig Fikstürü çekilemez.

►Alınan Bu kararla 2009-2010 süper Lig tescili Geçerliliğini kaybetmiştir.

►Alınan Bu kararla yayıncı Kuruluşu kurtarmak için uygulamaya koyduğunuz Play-Of uygulamasını gerçekleştiremezsiniz.

Onurlu Gururlu olun

İSTİFA EDİN

Türk Futbolunun önünü açın.

Bitirdiniz Yok Etmeyin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor