Haber61’den büyük transfer

Trabzonspor’un eski golcüsü Hasan Özer artık haber61’deBir dönem Trabzonspor forması da giyen Hasan Özer bundan böyle Trabzonspor’la ilgili düşüncülerini haber61 vasıtasıyla  sizlerle paylaşacak .Kendisini futbolun bir çok alanında geliştiren  Hasan Özer

Haber61’den büyük transfer

Trabzonspor’un eski golcüsü Hasan Özer artık haber61’de

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Hasan Özer bundan böyle Trabzonspor’la ilgili düşüncülerini haber61 vasıtasıyla  sizlerle paylaşacak .

Kendisini futbolun bir çok alanında geliştiren  Hasan Özer daha önce spor yazarlığı ve ulusal kanalda spor yorumculuğu da yapmıştı .

Hasan özer teknik adam olarak Bursaspor ,Gaziantepspor ve Manisaspor’da Hikmet Karaman’ın yardımcılıklarını yaptı . Elazığspor , Gaziantepbüyükşehir belediyespor’u  teknik direktör olarak çalıştıran Hasan Özer daha sonra yurt dışına giderek Portekiz ve Brezilyanın önde gelen büyük takımlarının scoot ekibini inceledi.

Eski futbolcumuz  Hasan Özer’e haber61 ailesi olarak aramıza hoş geldin diyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor