Haber61 yazarı ödülünü aldı

Bordo mavi net tarafından düzenlenen "Trabzonspor taraftar ödülleri" sahiplerini buldu.Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, Bordo-mavili futbolc

Haber61 yazarı ödülünü aldı

Bordo mavi net tarafından düzenlenen "Trabzonspor taraftar ödülleri" sahiplerini buldu.
Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, Bordo-mavili futbolculardan Alanzinho, Colman ve kaptan Tolga Zengin ile davetliler ve taraftarlar katıldı.
Törende yılın golü ödülü geçtiğimiz sezonun 22. haftasında Manisaspor ile oynanan maçta gol atan Alanzinho'ya, yılın asisti ödülü Sivasspor-Trabzonspor maçında attığı pasla Colman'a, yılın en iyi yerli futbolcusu ödülü Burak Yılmaz'a, yılın en iyi yabancı futbolcusu ödülü Colman'a ve yılın fahri Trabzonlusu ödülü Onur'a verilirken, Yılın Spor Adamı: Şenol Güneş, Yılın En İyi Basketbolcusu Ali Karadeniz, Yılın Sporcusu Aynur Samat (Judo), Yaşam Boyu Başarı Ödülü Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer, Cemil
Usta Özel Ödülü Tolga Zengin'e, Haber61 köşe yazarı Turgay Beşyıldız'a ve Yılın En İyi Futbol Programı TeleGol'e (KanalTürk) verildi. 
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, geçtiğimiz sezon çok önemli bir başarıya imza attıklarını hatırlatarak, "Bugün dünyanın en pahalı takımını oluştursanız dahi arkanızda bilinçli bir taraftar topluluğu yoksa o takımın başarı şansı azdır. Trabzonspor futbol tarihindeki tertemiz sayfasını bu kadar kirlenmişliğe rağmen aynen muhafaza etmiştir. Bundan sonra da muhafaza etmeye devam edecektir" dedi.
Trabzonsporlu futbolculardan Alanzinho ise ödül aldığı için mutlu olduğunu ifade ederek "Bu organizasyonu yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizi her yerde destek çıkan taraftarlarımızın oylarıyla bu ödülü almak bize onur verdi" derken, Colman da ödüle layık görüldüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor