Haber61 TV yayında!

Haber61.Net yeniliklere devam ediyor. Kısa süre önce radyohaber61 ile yayın hayatına dimdik devam eden Haber61.Net Yayıncılık şimdide Haber61 TV ile karşınızda...Trabzon, Trabzonsporlunun ve Trabzon sevdalılarının, artık ortak noktası haline gelmiş Haber6

Haber61 TV yayında!

Haber61.Net yeniliklere devam ediyor. Kısa süre önce radyohaber61 ile yayın hayatına dimdik devam eden Haber61.Net Yayıncılık şimdide Haber61 TV ile karşınızda...

Trabzon, Trabzonsporlunun ve Trabzon sevdalılarının, artık ortak noktası haline gelmiş Haber61.Net sizlere daha güzel ve verimli yayınlar sunmak adına kentin gözbebeklerinden Ganita'dan sizlere hem görüntülü olarak TV'den hemde sesli olarak radyodan yayın verecek.

Bu program içerisinde Trabzonspor, Trabzon'un şehirleşme anlamındaki son durumu Trabzonspor'da neler yapılabilir, neler verimli olabilir ve gündemdeki futbolda şike olaylarına ilişkin önemli konuların tartışılacağı program bu akşam saat 18:40'da yayında.

TIKLAYIN İZLEYİN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor