haber61 Diyor ki: Başka Trabzonspor yok!

haber61.net taraftır.haber61.net Trabzon’dan taraftır.haber61.net Trabzonspor’dan taraftır.haber61.net doğrudan taraftır.Herkes biliyor ki; Bugüne kadar Trabzon kamuoyunda tartışılan hiçbir konuya duyarsız kalmadık. Doğru olduğunu düşündüğümüz her konuda

haber61 Diyor ki: Başka Trabzonspor yok!

haber61.net taraftır.

haber61.net Trabzon’dan taraftır.

haber61.net Trabzonspor’dan taraftır.

haber61.net doğrudan taraftır.

Herkes biliyor ki; Bugüne kadar Trabzon kamuoyunda tartışılan hiçbir konuya duyarsız kalmadık. Doğru olduğunu düşündüğümüz her konuda Trabzon tarafından, Trabzonspor tarafından düşüncelerimizi ortaya koymaktan çekinmedik.

Önce şu tespiti ortaya koymak gerekir: Şike süreci boyunca, Trabzonspor’umuza karşı siyasilerin almış oldukları tavır Trabzonspor taraftarlarını rencide etmiştir. Burada görülmüştür ki; gerek iktidar gerekse muhalefet yerelde olmasa bile Genel Merkezlerinde;  Fenerbahçe’den yana taraf olmuşlardır. Yerel siyasilerimizin bu konudaki suskunluğu ya da net tavırlar gösterememesi ayrı bir tartışma konusudur.

Konuya bu açıdan baktığımızda; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Aziz Yıldırım'a yaptığı "Geçmiş olsun ve destek" ziyareti sonrasında gündeme getirdiğimiz  “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim çalışmalarında Bordo-Mavi Kaşkol takmaması gerektiği” görüşümüzde bugün de ısrarcıyız.

Aynı şekilde şike sürecinde bizlerin yanında olmadığı kanaatini taşıdığımız ve ayrıca “Fenerbahçe taraftarı” olduğunu bildiğimiz Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da; Trabzon Havaalanı’nda bir taraftar grubu adına “Bordo-Mavi kaşkol takılmasını da doğru bulmuyoruz.

Trabzonspor siyaset üstüdür ve her dönemde böyle olmak zorundadır. Biz Trabzon halkının duyguları ile oy uğruna oynanmasına, Trabzon'un ve Trabzonspor'un seçimden seçime hatırlanmasına ve “Bordo-Mavi”nin bir seçim metası haline dönüştürülmesine;  izin verilmemesini istiyoruz. Bu konuda Trabzonspor’u yönetenler de kararlı olmalı ve dik durmalıdırlar.

Unutmayalım ki; başka Trabzonspor yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor