Guus Hiddink'e yol veriliyor!

Futbol Federasyonu, play-off aşılamazsa “Belki de doğru yerde yanlış kişiyim” diyen Hiddink’in biletini kesecek. Eğer finallere kalınırsa, sözleşmesinin bitiş tarihi olan 1 Ağustos beklenecek!Ay-Yıldızlı ekip, 2012 Avrupa Şampiyonası finalleri için play-o

Guus Hiddink'e yol veriliyor!

Futbol Federasyonu, play-off aşılamazsa “Belki de doğru yerde yanlış kişiyim” diyen Hiddink’in biletini kesecek. Eğer finallere kalınırsa, sözleşmesinin bitiş tarihi olan 1 Ağustos beklenecek!

Ay-Yıldızlı ekip, 2012 Avrupa Şampiyonası finalleri için play-off maçlarına kalmasına rağmen teknik direktör Guus Hiddink’in koltuğu sallanmaya devam ediyor.

Mantalitesi ve çalışma sistemi nedeniyle sıkça eleştirilen Hollandalı hoca, A Milli Takım’ın sergilediği kötü futbolun sorumlusu olarak gösteriliyor. Mehmet Ali Aydınlar yönetimi, “Belki de doğru yerde yanlış kişiyim. İstifa veya devam play-off maçlarından sonra değerlendirilecek şeyler” diyen Hiddink’in oynattığı futboldan ve çıkışlarından büyük rahatsızlık duyuyor.

Yönetimin, yıllık 5 milyon Euro alan Hiddink’le baraj elemesini geçememiz halinde hemen yolları ayırmayı düşündüğü, finallere gidilmesi durumunda ise sözleşme bitiş tarihi olan 1 Ağustos’un beklenmesinin planlandığı öğrenildi. TFF, ne olursa olsun Hiddink’in 2 yıllık opsiyonunu devreye sokmama kararı aldı.

B PLANI HAZIR
Aydınlar ve ekibi, finallere gidilemezse tecrübeli hocayla masaya oturup tazminat konusunda uzlaşmaya çalışacak. Ayrıca bu süreçte Hiddink’in sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etmek istemesi halinde ise kendisine ‘kal’ denilmeyecek.

TFF yönetimi, yaptığı açıklamalarda üstü kapalı ayrılık sinyalleri veren Hiddink’in bırakması halinde ise hemen B planını devreye sokup Abdullah Avcı veya Ertuğrul Sağlam’ı göreve getirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler