Guti'nin Trabzonspor yarası!

Beşiktaş'ın takım kaptanı Guti, kendisi için sezonun en kötü maçı ile ilgili soruyu, "Tek maç söylemek zor. Üzüldüğümüz maç birden fazla oldu. Son kendi sahamızdaki Trabzonspor maçını elimizde tutarken kaybetmenin üzüntüsü oldu. Bunun haricinde Dinamo Kie

Guti'nin Trabzonspor yarası!

Beşiktaş'ın takım kaptanı Guti, kendisi için sezonun en kötü maçı ile ilgili soruyu, "Tek maç söylemek zor. Üzüldüğümüz maç birden fazla oldu. Son kendi sahamızdaki Trabzonspor maçını elimizde tutarken kaybetmenin üzüntüsü oldu. Bunun haricinde Dinamo Kiev maçı da aynı şekilde oldu.

Bunları bitirdik. Taraftar için söylenecek bir şey yok. Kulüp içinde en iyi şekilde her şeyi yapan taraftar. Onlardan tek isteğimiz bu desteği vermeye devam etmeleri. Çünkü beraber iyi yerlere geleceğiz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var" diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor