Guti hakkında şok iddia

Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, promil sorunu olan takım arkadaşı İspanyol yıldız Guti Hernandez'in bilinmeyen bir yönünü ülkesinin basınına açıkladı. Başarılı stoper, teknik direktör Bernd Schuster'in öğle yemeklerinde bira içme izni verdiğini, G

Guti hakkında şok iddia

Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, promil sorunu olan takım arkadaşı İspanyol yıldız Guti Hernandez'in bilinmeyen bir yönünü ülkesinin basınına açıkladı. Başarılı stoper, teknik direktör Bernd Schuster'in öğle yemeklerinde bira içme izni verdiğini, Guti'nin de bu fırsatı oldukça iyi değerlendirdiğini söyledi.

Beşiktaşlı Tomas Sivok, hazırlık maçı için gittiği ülkesi Çek Cumhuriyeti'nden bombalamaya devam ediyor. Çek oyuncu, dün yine takımının oyun sisteminden teknik direktör Bernd Schuster ve Guti'ye kadar birçok konuda ilginç tespitlerde bulundu.

 

Bernd Schuster'in tesislerdeki öğle yemeklerinde iki küçük bira içmelerine izin verdiğini belirten Sivok, 'Çek insanlarına çok benziyor. Oldukça sakin ve bira içmeyi seven birisi' olarak tanımladığı Guti'nin de her gün bu fırsatı değerlendiğini vurguladı.

 

GUTİ BİR AZİZ DEĞİL, FUTBOLCU

 

Schuster'in bu tip konularda sert tavrı olmadığını belirten başarılı savunmacı, "Guti 2.7 promille kaza yaptığında bile herhangi bir şey söylemedi. Sonuç olarak o da Guti'nin bir aziz değil, oyuncu olduğunu biliyor" diye konuştu.

 

Çek oyuncu, daha önce de Guti, Q7 ve Çetesi'ne göndermede bulunarak, "Takımdaki herkes topu çok seviyor. Kısa paslara dayalı bir sistemde, Real Madrid gibi oynuyoruz. Ancak topu kaybedene kadar. Ondan sonra iş bize kalıyor" diye sitemde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler