Gustavo'yu kurtarma çabaları!

Portekiz Milli Takımı oyuncusu Carlos Martins'in lösemi olan 3 yaşındaki oğluna uygun ilik bulunabilmesi için Ordusporlu oyuncular kampanya başlattı. Orduspor'un Portekizli oyuncusu Miguel Garcia aracılığıyla durumdan haberdar olan futbolcular, önümüzdeki

Gustavo'yu kurtarma çabaları!

Portekiz Milli Takımı oyuncusu Carlos Martins'in lösemi olan 3 yaşındaki oğluna uygun ilik bulunabilmesi için Ordusporlu oyuncular kampanya başlattı. Orduspor'un Portekizli oyuncusu Miguel Garcia aracılığıyla durumdan haberdar olan futbolcular, önümüzdeki günlerde küçük Gustavo için kan verecek.

Sabah'ın haberine göre, Olay, teknik Direktör Metin Diyadin ve futbolcuların, Garcia'nın son günlerdeki üzgün görüntüsünün sebebini sormasıyla başladı. Garcia da, milli takımdan arkadaşı Carlos Martins'in 3 yaşındaki oğlunun kanser olduğunu söyledi. Bunun üzerine 3 yaşındaki Gustavo için ilik bulmak üzere kampanya başlatan futbolcular, bu hafta içinde kan örneği verecek. Garcia, Carlos'un oğlunun başına gelenler hepimizin başına gelebilir. Verilecek kanların sonucuna göre inşallah uygun donör bulunur ve küçük Gustavo'yu kurtarırız" dedi. Garcia, İspanya'da Carlos Martins ile birlikte oynayan Ersan Martin'i de aradığını söyleyerek, "Onunla da görüştüm. Doğru donörün bulunması için Kasımpaşa da yardımcı olacak" diye konuştu.

FACEBOOK'TA SAYFA AÇTI

Carlos Martins oğluna uygun iliğin bulunması için facebook'ta 'Gustavo'ya yardım edelim' isimli bir sayfa açtı. Sayfa aralarında Ronaldo'nun da bulunduğu 175 bin kişi tarafından beğenildi. Muhabirimizin telefonla ulaştığı Granada takımı oyuncusu Carlos Martins, "Türkiye'de oğlum için böyle bir kampanya yapılacağını hiç düşünmemiştim. Çok duygulandım. Umarım uygun donör bulunur ve oğlum hayata döner. İspanya ve Portekiz'de de kampanya başlamıştı, Türk insanının buna dahil olması beni sevindirdi. Bu kabustan ailece kurtulmak istiyoruz" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler