Gustavo Colman neler dedi?

Gençlerbirliği ile deplasmanda berabera kalan Trabzonspor'da Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, 2 puan kaybettiklerini dile getirdi.Colman, "İlk yarıda iyi bir oyun çıkardık. 20-25 dakikadan sonra kontolü ele aldık, golü de attık. İyi pas yaptık, oyunun ri

Gustavo Colman neler dedi?

Gençlerbirliği ile deplasmanda berabera kalan Trabzonspor'da Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, 2 puan kaybettiklerini dile getirdi.

Colman, "İlk yarıda iyi bir oyun çıkardık. 20-25 dakikadan sonra kontolü ele aldık, golü de attık. İyi pas yaptık, oyunun ritmini biz ayarladık. Ama ikinci yarı geriye yaslandık, rakibin güvenini artırdık, rakip üzerimize gelmeye başladı.

O penaltıyı değerlendiremedik, maç orada bitebilirdi. 3 puan çıkarmamız gereken yerde 2 puan bıraktık. Önümüzde kupa maçı var, ona hazırlanmaya çalışacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler