Gurpegi:Trabzon'dan korkuyorum!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off'unda Trabzonspor ile eşleşen İspanya'nın Athletic Bilbao takımının futbolcularından Carlos Gurpegi, "Eşleşmek istediğim son takım Trabzonspor'du" dedi. Gurpegi, Trabzonspor ile eşleşmelerinin ardından düzenlediği basın toplantısı

Gurpegi:Trabzon'dan korkuyorum!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off'unda Trabzonspor ile eşleşen İspanya'nın Athletic Bilbao takımının futbolcularından Carlos Gurpegi, "Eşleşmek istediğim son takım Trabzonspor'du" dedi. Gurpegi, Trabzonspor ile eşleşmelerinin ardından düzenlediği basın toplantısında, "Antrema çıkmadan önce, bize çıkabilecek 5 takımı biliyorduk ve benim görüşüme göre bunların arasından eşleşmek istediğim en son takım Trabzonspor'du. Güçlü bir takım ve özellikle sahasında zorlular" diye konuştu.

2004-2005 sezonunda, UEFA Kupası 1. turunda Trabzonspor'a karşı oynadıkları maça atıfta bulunan Gurpegi, "3-2'lik o ilk maçı çok iyi hatırlıyorum. 3-0 kaybediyorduk ve tüm sezonki çalışmalarımızın uçup gittiğini düşünüyorduk, daha sonra yanlış hatırlamıyorsam iki duran toptan goller geldi. Biri de benim golümdü. Daha sonra evimizdeki ikinci maçta ise güçlü olan bizdik. Öyle sanıyorum ki bizden rövanşı almak isteyeceklerdir. Çok açık ki, çok çok zor bir tur olacak" ifadesini kullandı.

Trabzonspor'un yeni futbolcularıyla birlikte oluşan takımı hakkında pek fikirleri olmadığını bildiren Gurpegi, bordo-mavililerin maç kasetlerini izleyeceklerini söyledi. İspanyol futbolcu sözlerine şöyle devam etti:

"Bizimle oynadığı ilk elemeye oranla şu anda daha güçlü bir takım olduğunu biliyorum. Daha fazla parası var ve Zokora'yı transfer etmeleri de buna bir örnek. İyi bir takım. Zorlu bir tur olacağı kesin ama iyimser olmak gerekir. Biz turu geçmek istiyoruz."

Gurpegi ayrıca, ikinci maçın İspanya'da oynanacak olmasının kendileri açısından avantaj olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler