Gürdal GS üyeliğinden istifa etti mi?

Burak Gürdal, Galatasaray üyeliğinden istifa etmediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.Trabzonspor’da göreve başlarken Galatasaray kulüp üyesi olduğu ortaya çıkan ve daha sonra bu üyeliğinden istifa eden Trabzonspor CEO’su Burak Gürdal,

Gürdal GS üyeliğinden istifa etti mi?

Burak Gürdal, Galatasaray üyeliğinden istifa etmediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Trabzonspor’da göreve başlarken Galatasaray kulüp üyesi olduğu ortaya çıkan ve daha sonra bu üyeliğinden istifa eden Trabzonspor CEO’su Burak Gürdal, hakkında sosyal medyada ve bazı haber kaynaklarında çıkan Galatasaray üyeliğinden istifa etmediği yönündeki haberler üzerine açıklamalarda bulundu.

Haber61.net’e açıklamalarda bulunan Gürdal Galatasaray Lisesinde okurken bile Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak bilindiğini belirterek, “Galatasaray Lisesi mezunlarına verilen bir hak olarak mezun olduktan sonra Galatasaray Spor kulübü üyesi oldum. Ama Trabzonspor kulüp üyeliğimde benim çok geçmiş zamanlardadır. Benim Trabzonluluğum ailemden gelen bir şeydir. Ben Galatasaray Lisesinde okurken de Trabzonlu ve Trabzonsporluydum. Bunu gururla taşıdım. Bunu savunma ispat etme gereği duymuyorum. Ama bu o kadar problem oldu ki daha sonra Galatasaray Lisesi mezunu olmam dolayısıyla aldığım kulüp üyeliğinden istifa ettim. Bunu da birçok kişi kolay kolay yapamaz. Çünkü çok kolay elde edilebilen bir şey değildir. Ben Galatasaray Liseli olmaktan çok gurur duyarım. Türkiye’nin en iyi okuludur. Galatasaray Lisesi mezunlarının kurduğu bir kulüptür Galatasaray Spor Kulübü. Aynı Galatasaray Lisesi mezunları Trabzonspor’un kuruluşunda da yer almışlardır. Dolayısıyla Galatasaray Lisesi olmak farklıdır. Ben şuanda Trabzonspor kulübü üyesiyim. Kaldı ki yaptığım görev itibari ile Trabzonspor üyesi olmam da gerekmez. Çünkü profesyonel bilgiye dayalı bir iş yapıyorum” dedi.

Emrah Paça / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor