Gurbetçi Gençler lokal açılışında gergin anlar

Trabzonspor’un en büyük taraftar gruplarından biri olan Gurbetçi gençlerin İstanbul Bahçelievler’deki yeni lokal açılışında pasta kesimi sırasında tatsız anlar yaşandı.Açılışa Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Ali Uzunay, Sebahattin Çakıroğlu, Bah

Gurbetçi Gençler lokal açılışında gergin anlar

Trabzonspor’un en büyük taraftar gruplarından biri olan Gurbetçi gençlerin İstanbul Bahçelievler’deki yeni lokal açılışında pasta kesimi sırasında tatsız anlar yaşandı.

Açılışa Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Ali Uzunay, Sebahattin Çakıroğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Trabzonspor’un sponsorlarından Muharrem Usta ve dernek yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Açılış kurdelesini katılımcılar hep birlikte keserken daha sonra pasta kesimi sırasında ufak çapta bir gerginlik yaşandı. Dernek kurucularından bir üyenin söz isteyip “bize bugüne kadar tek destek olan Muharrem Usta'dır. Pastayı da o kesmelidir” demesi üzerine lokalde kısa süreli bir şok yaşandı.

Yaşanan bu olay üzerine söz alan Muharrem Usta “ben Trabzospor'un olduğu ve adının geçtiği her yerde varım. Her zaman desteğimi vereceğim. Ama biz bir aileyiz. Bu pastayı da birlikte keseceğiz” deyerek yaşanan gergin ortamı yumuşattı.

Bunun üzerine katılımcılar hep birlikte pastayı keserek birliktelik mesajı verdiler.

Gurbetçi Gençler yönetiminin kurucu üyenin yaptığı bu çıkış nedeniyle müteessir olduğu gözlendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler