"Günümüzde değildik ama..."

Trabzonspor Basketbol takımı başantrenörü Nenad Markovic ve oyuncu Andrija Stipanovic, Galatasaray Liv Hospital zaferi sonrası basın toplantısında konuştu. Başantrenör Nenad Markovic, yaptığı açıklamada, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor bir maçın üstesi

"Günümüzde değildik ama..."
Trabzonspor Basketbol takımı başantrenörü Nenad Markovic ve oyuncu Andrija Stipanovic, Galatasaray Liv Hospital zaferi sonrası basın toplantısında konuştu.
 
Başantrenör Nenad Markovic, yaptığı açıklamada, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor bir maçın üstesinden geldiler. Psikolojik olarak çok iyi bir takıma karşı oynadık. Her atağımızı cezalandıran bir takıma karşı mücadele ettik. Günümüzde değildik ama son çeyrek çok iyi bir savunma yaptık ve her şeyi telafi ettik. Taraftarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum ve diliyorum ki her maça bu şekilde gelip bizi destekleyeceklerdir" dedi.
 
Oyuncu Andrija Stipanovic ise şöyle konuştu: "Bizim için büyük bir galibiyet. Ligdeki 100. maçımızda çok önemli bir galibiyet elde ettik. Umuyorum ki bu sezon, her geçen maç seviyeyi artırarak birçok maç kazanacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler