Günnar'dan kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti'nin, sahibi olan milletin bitmeyen, eksilmeyen teveccühü ile 12. yıl dönümünü idrak ettiğini belirtti. Günnar, AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, şunları kaydetti: "1

Günnar'dan kuruluş yıl dönümü mesajı
AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti'nin, sahibi olan milletin bitmeyen, eksilmeyen teveccühü ile 12. yıl dönümünü idrak ettiğini belirtti.
 
Günnar, AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:
 
"14 Ağustos 2001'de Türk siyasetine yeni bir soluk, heyecan, vizyon, ahlak anlayışı kazandırmak üzere yola çıkan AK Parti bugün, sahibi olan milletimizin bitmeyen, eksilmeyen teveccühü ile 12. yıl dönümünü idrak etmektedir. Bunun için Allah'a hamd olsun. Tüm milletimize, demokrasimize, mensuplarımıza, dünyada AK Parti'ye ümit bağlamış mazlum ve mağdur halklara kutlu olsun. Allah başarımızı daim etsin." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor