Güney'e yapılan saldırıya kınama

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney'in darbedilmesini kınadı. TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'daki Fatih Devlet Hastanesi'nde doktor olarak görev

Güney'e yapılan saldırıya kınama
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney'in darbedilmesini kınadı.
 
TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'daki Fatih Devlet Hastanesi'nde doktor olarak görev yapan Güney'in hastaneden çıkıp, bir berberde traş olduktan sonra hastaneye dönerken arkasından gelen iki kişi tarafından kafasına sert bir cisimle vurularak darbedildiğini anımsattı.
 
Saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade eden Taşkın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 
"Maalesef son yıllarda az veya çok söylemle veya eylemle şiddetin toplum hayatımızın adeta bir parçası haline geldiği gerçeğiyle karşı karşıyayız. Sebebi her ne olursa olsun demeyeceğim. Çünkü, insan olmanın sorumluluğunu taşıyanlar için şiddete başvurmanın hiçbir sebebi olamaz. Ayrıca bu saldırı, mesleği tabiplik olan birine, hele hele de şiddetin hiç uğramaması gerektiği alan olan sporla da haşır neşir olan bir insana yapılırsa..." 
 
Güney'e "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Taşkın, "Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenlerin en kısa sürede yakalanıp, adalete teslim edilmesini bekliyor, herkesi, her konuda ve her alanda sağduyulu davranmaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor