Güney'den transfer müjdesi

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney UEFA Avrupa Ligi 2. Turunda çekilen kura sonucu İtalya ekibi Juventus ile eşleşmesini Haber61 TV'ye değerlendirdi.Köksal Güney rakiplerinden korkmadıklarını belirterek ''Rakibimiz Juventus oldu. Gönlümden Danimarka

Güney'den transfer müjdesi

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney UEFA Avrupa Ligi 2. Turunda çekilen kura sonucu İtalya ekibi Juventus ile eşleşmesini Haber61 TV'ye değerlendirdi.

Köksal Güney rakiplerinden korkmadıklarını belirterek ''Rakibimiz Juventus oldu. Gönlümden Danimarka ve Belçika takımları geçiyordu. Bu tür kuralarda birazda şans faktörlerinin yanın da olmasını istiyor. Büyük takımlara büyük rakipler çıkar. Rakibimizden korkmuyoruz onlar düşünsün. İnşallah Trabzonspor’a hayırlı olur'' dedi.

 Genel sekreter Köksal Güney açıklamalarını şöyle sürdürdü;

ŞİKENİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

''Başkanımız bugün İsviçre’ye gideceğini söylemişti. Kupa bizim namus borcumuz bunu biz değil başkası da olsa takip edeceğiz. Düşünün ki şike ile ilgili bizim bir hatamız oldu,  böyle bir durumu biz bunu kaldıramayız. Biz bunun peşini bırakmayacağız. UEFA, FİFA hepsine başvuracağız. Ülkenizdeki bütün başvuruları yapın öyle gelin diyor. Bizde bütün başvuruları yapıp sonra dünyada gerekli yerlere başvuracağız hakkımızı arayacağız.

NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ

Daha önce başkanımız söz verdi. Bir forvet bir orta saha iki isim alacağız. Çok önemli iki ismi kadromuza katacağız. Avrupa’da turlar istiyoruz. İki oyuncu yabancı konusunda ağırlıkta bunlar geldiğinde direk takıma katkı yapacak oyuncular olacak. Bazı futbolcularla da takas yapılarak bir iki futbolcu daha alınabilir. Bu transferler teknik ekiple gerekli görüşmeleri yapıp nokta transferler yapacağız.

Yabancı transferinde transfer dönemi bitmeden önce kontenjanımız açılmıştı. Bir kontenjanımız zaten var. İki oyuncu almak istediğimizde bir oyuncu için daha yer açmamız lazım. Bunu teknik heyetle görüşüp gerekli düzenlemeleri yapacağız.

İlginç bir tesadüf oldu buda bize bir mesaj bizim en büyük misyonlarımızdan biri de spor organizasyonlarında adaleti sağlamak. Oyunların sahada bitmesinden tarafız. Juventus olayı dünyaya derstir. Ancak bizim federasyonumuz hala bunu sağlayamadı. İnşallah bizde bir gün hata yapana dersinin verildiği günleri göreceğiz. Ama biz bu işin peşini bırakmayacağız.

BURSA'YI KAYIPSIZ GEÇECEĞİZ

Kupada şanssız bir yenilgiden sonra elendik. Kupa Avrupa’ya gitmenin en kestirme yollarından biriydi. Şuan bizim elimizde yalnızca lig kalıyor. Bir kaç maç vardı ki dönüm noktasıydı. Erciyes maçı gibi. Bu hafta bizim üzerimizdeki birkaç takımda puan kaybetti bizim puan kaybetme lüksümüz yok. İnanıyorum ki Bursaspor maçını kayıpsız geçeceğiz.

TARAFTARA ÇAĞRI 

Bu takım bu akşam oynanacak olan Bursaspor maçıyla çıkış yakalayacak. Taraftarların bizi desteklemesini istiyoruz. Stada gelmelerini ve el ele takımı desteklemelerini istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler