Güney: Takıma zarra gelmesin artık!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreteri Köksal Güney, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.İşte Güney'in sözleri:"Tribünde olaylar olduğu sürece kaybeden biz olduk. Bu maçlarda sakin kalıp yalnızca takımını desteklemeleri ger

Güney: Takıma zarra gelmesin artık!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreteri Köksal Güney, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İşte Güney'in sözleri:

"Tribünde olaylar olduğu sürece kaybeden biz olduk. Bu maçlarda sakin kalıp yalnızca takımını desteklemeleri gerek. Tribünlerde şiddetin son bulması lazım. Tribünlerde ufak tefek gerilimler olabilir. Ama biz bunları istemiyoruz. Taraftarlarımız bunları hukuksal alanlara bırakmalı. Pazar nünü Avni Aker'i tıklım tıklım doldursun taraftarlarımız. Kazanmamız gereken bir lig maçı olarak görsünler yalnızca. Galibiyet için yalnızca takımlarını desteklesinler. Bizim isteğimiz bu. Hukuki konular hukuki alanlara bırakılsın."

"BİLETLERE YOĞUN TALEP"

"Pasolig'e geçiş sırasında yaşadığımız sıkıntılardan dolayı ilk maçlarda zorluklar yaşandı. Ancak şu an rahat durumdayız. Kartlara dolumlar ilk günden yapıldı. İlgü büyük durumda. Avni Aker, Fenerbahçe maçında tıklım tıklım olacak. Bu takımın sahibi taraftarlardır. Maç biletlerimizi bugün satışa çıkardık. İlgiden memnunuz."

"HUKUK SAVAŞIMIZ SÜRECEK"

"Bu maç öncesinde "2010-2011 sezonunun şampiyonu Trabzonspor'dur" gibi pankart talepleri geliyor. Bu konuyla ilgili başkanımız değerlendirme yapacaktır. Ben bu işlerin tekrar gündeme getirilmesinden rahatsızım. Biz bu olayı unutmayacağız unutturmayacağız. Bu konuda bir hukuki haklılığımız varsa ki var bunu onaylayan yargı kurumları var. Bu alandaki savaşımız hukuksal arenada devam edecek. Maçlarda gerilimler yaşamak istemiyoruz. Bunun zararını hep Trabzonspor gördü. Trabzonspor'un bu konulardan dolayı sahada zarar görmesini istemiyoruz.

"TAKIMA ZARAR GELMESİN ARTIK!"

"Hakkımız varsa bunu alacağız. Bu işin geri dönüşü yok. Bir sürü örnekleri var bu konunun. Ortada bir eksiklik varsa gideriliecektir. Suçlu varsa cezasını çekecektir. Biz bunun peşindeyiz. Ama biz bunları bırakıp önümüze bakalım. Eskiyle uğraşırken takımımıza zarar vermeyelim. Bizim isteğimiz budur."

"Bu maç bir milat olmalı. Biz nasıl gidip İstanbul'da veya Anadolu'nun bir başka şehrinde kalabiliyorsak Fenerbhaçe de gelip burada kalabilmeli. Biz her zaman bunu söylüyoruz. Yaşanan olayların son bulması gerekiyor. Bizim camialarla işimiz yoktur. Camialar büyük camialardır. Başkanımız da bunu defalarca söyledi. Bizim işimiz bu camialarda bulunan bazı kişilerle."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler