Güney: Menajerin dili sürçtü

Trabzonspor’da geçirdiği başarılı sezonun ardından talipleri artan Olcan Adın’ın 1 yıl daha sözleşmesi bulunan bordo mavili kulüple yoluna devam etmeyeceği belirsizliğini koruyor.Başkan Hacıosmanoğlu’nun Olcan’ı bırakmayacağız söylemlerinin ardından başar

Güney: Menajerin dili sürçtü

Trabzonspor’da geçirdiği başarılı sezonun ardından talipleri artan Olcan Adın’ın 1 yıl daha sözleşmesi bulunan bordo mavili kulüple yoluna devam etmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Başkan Hacıosmanoğlu’nun Olcan’ı bırakmayacağız söylemlerinin ardından başarılı futbolcunun menajeri Fazıl Özdemir’in bugün bir gazeteye yaptığı "kesin olan bir şey var ki Olcan gelecek sezon Trabzonspor'da olmayacak” açıklaması yine ortalığı karıştırdı.  

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Trabzonspor Başkan yardımcısı Köksal Güney Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Köksal Güney Olcan’ı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirterek, “Olcan bizim oyuncumuz. 1 yıl daha sözleşmesi var. Seneye de oynayacak. Biz uzun yıllar Olcan’dan verim almayı düşünüyoruz. Olcan’ı satma gibi bir düşüncemiz yok. Sözleşmesi uzatmak istiyoruz. Olmayacak diye de bir şey olabilir mi? Bizim olan bir şeye olmayacak nasıl diyebiliriz. Olcan bizim Sözleşmeli futbolcumuzdur. Menajerin dili sürçmüştür. Ben öyle diyorum. Bir anlık gaflette bulunmuştur. Burası hiç kimsenin elinin kolunu sallayarak gidebileceği bir kulüp değildir. Ben gidiyorum elimi kolumu sallayarak diyemeyecek kimse. Kimsede bu kulübü o şekilde görmesin” dedi.

Emrah Paça / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor