Güney: Her maçımız Final

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, ligde son haftalarda deplasmanlarda başarılı bir grafik sergilediklerini, bunu Bursaspor maçıyla da sürdürmek istediklerini söyledi.Güney, en son deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında 5-0 gibi farklı b

Güney: Her maçımız Final

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, ligde son haftalarda deplasmanlarda başarılı bir grafik sergilediklerini, bunu Bursaspor maçıyla da sürdürmek istediklerini söyledi.

Güney, en son deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında 5-0 gibi farklı bir sonuç aldıklarını anımsatarak, "Bursaspor karşısında da hedefimiz 3 puan. Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda her maçımız final. Önümüzde şimdi 3 maç var. Bu 3 maç da final. Bir final maçını daha kayıpsız tamamlamak istiyoruz" dedi.

Takımda eksik oyuncularının bulunduğunu ancak bunun üstesinden gelebileceklerini dile getiren Güney, "Avrupa kupaları için kazanmak zorundayız. Oyuncularımız da bunun bilincindeler. İyi bir futbolla Trabzon'a 3 puan ile dönmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor