Güney: Camiaya yanlış yapmadım

Trabzonspor'un olaylı geçen Olağan Genel Kurulu sonrası eleştirilerin odağı olan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Haber61'e açıklamalarda bulundu.Kongrede yaşananlardan ötürü özür dilemeyeceğini belirten Güney camiaya yanlış yapmadığını savundu. K

Güney: Camiaya yanlış yapmadım

Trabzonspor'un olaylı geçen Olağan Genel Kurulu sonrası eleştirilerin odağı olan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Kongrede yaşananlardan ötürü özür dilemeyeceğini belirten Güney camiaya yanlış yapmadığını savundu. Kongrede yaşananları Haber61'e yorumlayan Köksal Güney " Kongreler hep böyle olmuştur. Divan başkanlığı seçiminde be bulunduğum yerden salona hakimdim. Kısa sürede görüntü itibariyle 1. liste kazandı. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Hangi seçimi yaparsan yap bir tarafı mutlaka üzersin. Ben camiaya yanlış yapmadım. Özür dilemeyi düşünmüyorum. Orada bir önerge oldu. Divan ibra edildi. Sonuçta her iki divanda Trabzonspor'un divanıdır, kendi divanımızdır. Birinin diğerinden üstünlüğü yoktur. Baktığınızda Trabzonspor yönetimini divanmı ibra etti.Diğer liste kazansaydı bunu değiştirebilir miydi. İbraya delegeler karar verdi. Eğer bir hata varsa mahkeme yolu açıktır. Benim verdiğim karar delegenin kararını değiştirmedi." dedi.

Eskiden genel kurullarda oylamaların daha az kişinin katılımıyla gerçekleştiğini söyleyen Güney " 300 - 500 kişi ile oylama yapılıyordu. Baktığınızda bukez katılım oldukça fazla oldu. Camia divanı bu kadar çok önemsiyorsa bundan böyle mali genel kurullarda sandık yoluyla seçim yapılması gerekir. Usulsüzlük varsa divan zaten gereğini yapar." ifadelerini kullandı.

Özel Haber: Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler