Güney: Bu dostluğu bozmaya...

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Eskişehirspor ile Trabzonspor'un iki ebedi dost kulüpler olduğunu, bu dostluğu bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.Güney, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçı sırasında iki takım taraftarları a

Güney: Bu dostluğu bozmaya...

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Eskişehirspor ile Trabzonspor'un iki ebedi dost kulüpler olduğunu, bu dostluğu bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Güney, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçı sırasında iki takım taraftarları arasında yaşananları değerlendirerek, "Karşılaşma öncesinde iki kulüp başkanının da katıldığı dostluk yemeğinde fikir alışverişinde bulunduk. Eskişehirspor ile Trabzonspor iki ebedi dost kulüplerdir. Bu dostluğu bozmaya kimsenin gücü yetmez" dedi.

"Karşılaşma sırasında gösterilen 3 Temmuz tepkisinin, şu an görev yapan sayın Mesut Hoşcan ve yönetimi ile ilgisi yok" diyen Güney, "Kaldı ki Hoşcan ve yönetiminin şike sürecinde verdikleri tepkiler ortadadır. Geçen hafta oynanan maç sırasında yaşananlar iki camiaya mal edilemez. Yaşanan münferit olayların iki dost kulübün arasını açmaya gücü yetmeyecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor