Güney Amerika Saltanatı Bitiyor

Trabzonspor güney Amerikalı oyuncularda yaşadığı sıkıntıyı artık yaşamak istemiyor.Bu nedenle Trabzonspor artık transfer çalışmalarını doğu Avrupa ülkelerinde sürdürüyor.Trabzonspor Polonyalı Pawel Brozek ve Piotr Brozek ‘i Wisla Krakow’dan transfer edere

Güney Amerika Saltanatı Bitiyor

Trabzonspor güney Amerikalı oyuncularda yaşadığı sıkıntıyı artık yaşamak istemiyor.Bu nedenle Trabzonspor artık transfer çalışmalarını doğu Avrupa ülkelerinde sürdürüyor.Trabzonspor Polonyalı Pawel Brozek ve Piotr Brozek ‘i Wisla Krakow’dan transfer ederek artık güney Amerikalı oyuncu saltanatına son vereceğinin sinyallerini verdi.

Bilindiği gibi Trabzonspor sezon başında yine Wisla Krakow’dan savunma oyuncusu Glowacki’yi transfer etmiş oyuncunun ligin ikinci haftasında Fenerbahçe maçında sakatlanmasına rağmen hem oynadığı futbol hem de disiplinli ve profesyonel yapısıyla herkes den takdir topladı.

Yine Şenol Güneş döneminde 2004 yılında Wisla Kakow’dan transfer edilen Miroslaw Symkowiak’da Trabzonspor’a önemli katkılar vermiş o sezon bordo mavililerin ligi ikinci bitirmesinde önemli rol almıştı.

Yıllar öncede Polonya’dan transfer edilen Cyzyo ise oynadığı futbolun yanı sıra beyefendiliğiyle Trabzonspor tarihinde önemli yer edinmişti .Öte yandan orta sahaya da bir takviye yapmak isteyen bordo mavililer yine çalışmalarını  doğu Avrupalı oyuncular üzerinde sürdürüyor.Danimarkalı Kahlenberg,Polonyalı Kucka Trabzonspor’un ilgilendiği oyuncular arasında yer alıyor.

 

Ömer İlker GÜNAYDIN/Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler