Güneş’ten TFF’ye sert tepki

Ziraat Türkiye Kupası C grubunda Centone Karagümrük’ü 3-0 yenerek adını son 16 takım arasına yazdıran Bursaspor’da galibiyet ve tur sevincinden çok karşılaşma sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş’in yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu.Güneş Karşılaşman

Güneş’ten TFF’ye sert tepki

Ziraat Türkiye Kupası C grubunda Centone Karagümrük’ü 3-0 yenerek adını son 16 takım arasına yazdıran Bursaspor’da galibiyet ve tur sevincinden çok karşılaşma sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş’in yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu.

Güneş Karşılaşmanın çok sert geçtiğini belirterek böyle ligde şampiyon olsan ne olur , olmasan ne olur dedi. Türkiye Futbol Federasyonunun yabancı uygulamasına tepki gösteren Güneş 14 yabancı oyuncu serbest kararı alacağınıza yabancı hakem alsaydınız dedi.

Güneş, maçın hakemlerinin sertliğe göz yumarak bir anlamda rakip oyuncuları teşvik ettiğini öne sürerek, şöyle konuştu:

"Türkiye Futbol Federasyonu 14 yabancı oyuncu serbest kararı alacağına yabancı hakem getirsin. Suç yapan, tekme atanı teşvik edersen, ceza vermezsen oyuncu sertliğe devam eder. Rakip takım antrenörü ’normal’ diyor. Futbol oynanmıyor, bir kavga yapıyor. Ben Karagümrük sahasına polisle girdim, polisle çıktım. Bir de soyunma odasına dönerken bana posta koyuyor.

Gözlemcilere de söylüyorum, bunları niye raporlarınıza yazmıyorsunuz. İstanbul’da biz bir şey yaptığımızda hemen rapor yazıyorsunuz. Ben ilk kez saha içinde bu kadar sinirlendim. Adam buraya sadece tekme atmaya gelmiş. Böyle ligde şampiyon olsan ne olur, olmasan ne olur."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler