Güneş'ten rehavet uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş galibiyeti sonrası yaşanan olumlu havanın rehavet dönmemesi için uyarılardı bulundu.Deneyimli teknik adam siyah-beyazlı takımı deplasmanda devirdikleri maçı unutup Sivasspor maçını düşünmeleri gerektiğini

Güneş'ten rehavet uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş galibiyeti sonrası yaşanan olumlu havanın rehavet dönmemesi için uyarılardı bulundu.

Deneyimli teknik adam siyah-beyazlı takımı deplasmanda devirdikleri maçı unutup Sivasspor maçını düşünmeleri gerektiğini oyuncularına aktarırken, hedef olarak ise play-off'a kadar oynanacak olan 5 maçtan galibiyetle ayrılmayı gösterdi. 

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek 3. sıraya yükselen Trabzonspor'da kaybolan moral değerleri alınan galibiyetle yerine gelirken teknik direktör Şenol Güneş ise siyah-beyazlı takım ile yapılan maçın ardından gerçekleştirilen ilk antrenmanda oyuncularına rehavet uyarısında bulundu.

Beşiktaş maçını analizini oyuncularıyla birlikte yapan Güneş, yenik durumdayken kazanılan maçın artılarını oyuncularıyla paylaşırken, yakaladıkları gol fırsatlarını ise değerlendiremediklerinde yaşadıkları sıkıntıyı anlattı.

Yaşanan olumsuz süreçte aldıkları bir galibiyetle havanın bir andan olumlu yönde değiştiğinin altını çizen Güneş, "Önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyetin moral ve motivasyon anlamında çok önemli artıları olacaktır. Ancak bu tablonun çok abartılmaması gerekir. Yaşadığımız olumlu havanını rehaveti dönmemesi için herkesin çok dikkatli olmasını istiyorum. Önümüzde yoğun bir maç temposu var. Beşiktaş maçını unutup Sivasspor maçına konsantre olmalıyız. Sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanamazsak Beşiktaş maçının da bir anlamı kalmaz" dediği öğrenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçına yönelik uyarılarını oyuncularına yaparken hedef olarak ise play-off'un bitimine kadar oynayacakları 5 maçtan galibiyetle ayrılmayı gösterdi. Güneş, "Beşiktaş karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Bu tempomuzu ve kazanma isteğimizi kalan maçlara yansıtmamız halinde istediğimiz sonuçları alabiliriz. Ligin normal süresinin bitimine kadar oynayacağımız tüm maçları kazanırsak play-off maçlarına daha olumlu bakabiliriz " diye motivasyonda bulunduğu öğrenildi.

 

GÜNEŞ KADROYU BOZMAYACAK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçında sahaya sürdüğü ilk on birden oldukça memnun kaldı. Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle farklı bir ilk 11 ile sahaya çıkan deneyimli teknik adam özellikle Adrian'ın ortaya koyduğu performanstan memnun kalırken uzun bir sürenin ardından ilk kez ilk on birde sahaya sürdüğü oyuncuyu Sivasspor maçında da şans vermesi bekleniyor. Siyah-beyazlı takım karşısında oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun kalan Güneş, söz konusu maçta ise değişiklikleri 82. 85 ve 90 dakikalarda yaparken, deneyimli teknik adam takımda herhangi bir sakatlık yaşanmaması halinde Sivasspor maçında da aynı kadroyu sahaya sürmeyi planlıyor.

 

TRABZONSPOR MART AYINA İYİ BAŞLADI

Trabzonspor geçtiğimiz Şubat ayı yaramazken Mart ayına ise iyi başladı. Bordo-mavili takım geçtiğimiz ay oynadığı 7 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilirken, 1 maçtan berabere ayrıldı ve 4 kez de yenildi. Bordo-mavililer, Mart ayına deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçını 2-1 kazanarak iyi bir başlangıç yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor