Güneş'ten oyuncularına terapi!

Fenerbahçe karşısında aldığı beraberlikle Süper Final öncesinde rakipleriyle puan farkını kapatma şansını elinden kaçıran Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını moral olarak Orduspor maçına hazırlamaya çalışıyor.Fenerbahçe maçının ilk ya

Güneş'ten oyuncularına terapi!

Fenerbahçe karşısında aldığı beraberlikle Süper Final öncesinde rakipleriyle puan farkını kapatma şansını elinden kaçıran Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını moral olarak Orduspor maçına hazırlamaya çalışıyor.

Fenerbahçe maçının ilk yarısında meydana gelen ve oyunun duraklamasına neden olan protestolar nedeniyle büyük konsantrasyon kaybı yaşadıklarını ve oyun akıcılıklarını yitirdiklerini belirten tecrübeli teknik adam, futbolcularını bu maçın atmosferinden kurtarmak için büyük çaba gösteriyor.

Orduspor maçında da Fenerbahçe karşısındaki ciddiyetle mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayan Güneş, futbolcularına, "Süper Final öncesinde ne kadar puan toplarsak amacımıza da bir adım daha yaklaşırız. Son iki haftada şampiyonluk yolundaki rakiplerimize karşı kazanabileceğimiz maçlarda 4 puan bıraktık. Bu puanları alsaydık şimdi ne kadar avantajlı konumda olacağımızı görüyorsunuz. Ama geçmişe takılıp kalmayın. Orduspor maçı ve ardından peşpeşe 6 derbi maçımız var. Bu maçlara iyi konsantre olur ve yaptığımız basit hataları tekrarlamazsak final grubunu bize yakışır ve hedefimize uygun bir yerde bitirebiliriz" dedi.

Şenol Güneş'in, Orduspor maçında Fenerbahçe karşısında sakatlık problemi yaşayan futbolcuları Burak, Olcan ve Volkan'ı dinlendirebileceği de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor