Güneş'ten öğretmenlere mesaj

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş öğretmenler günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin günün kutladıTrabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş takımının bu akşam Gaziantepspor maçı nedeniyle yaptığı çalışma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Güneş'ten öğretmenlere mesaj

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş öğretmenler günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin günün kutladı

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş takımının bu akşam Gaziantepspor maçı nedeniyle yaptığı çalışma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güneş ligde yaptıkları hesabın Eskişehirspor maçı nedeniyle şaştığını söyledi. Kendiside öğretmen olan ve Karakaya ilköğretim okulunda bir süre öğretmenlik yapan teknik direktör Şenol Güneş tüm öğretmenlerinin ellerinden öptüğünü belirterek”

ÖĞRETMENLE GÜNÜ KUTLU OLSUN

Bu akşam burada özel bir gün için toplandık.Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyoruz.Bütün öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum.Öğretmenlerimiz Türkiye’de sosyal ve ekonomik sıkıntılar çekiyorlar. Bizler bu sıkıntıları biliyoruz. Biz de bura da öğretmenlik yapıyoruz ve zaman zaman sıkıntılar çekiyoruz. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrar kutluyoruz.Hepsinin saygıyla ellerinden öpüyoruz.”dedi

GÜNEŞİN HESABI ŞAŞTI

Teknik direktör Şenol Güneş Eskişehirspor maçı beraberliğinin hesaplarının şaşmasına neden olduğunu da sözlerine ekleyerek “Eskişehirspor maçında 2 puan kaybettik.Şimdi Gaziantep’i yenerek bu puanları telafi etmek istiyoruz. Gaziantepspor ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Bizim için zor bir maç olacak. Eskişehirspor ile evimizde berabere kalmak bizim için sürpriz bir sonuç oldu. Gaziantepspor’un iyi futbol oynadığını bildiğimiz için ligin en zor maçının Gaziantepspor maçı olacağını düşündük. Eskişehir’i evimizde yenseydik  Gaziantespor’u yenemezsek berabere kalsak bile bu sonuç  bize bir şey kaybettirmezdi  Ancak Eskişehirspor ile berbabere kaldık. Şimdi Gaziantepspor’a karşı çok iyi oynayıp 3 puan alamaya çalışacağız.Yenersek bizim için çok iyi olacak. Ancak berabere de kalırsak bu kötü bir sonuç olarak anlaşılmasın çünkü Gaziantepspor çok iyi bir takım.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor