Güneş'ten idman öncesi toplantı!

Trabzonspor’un Bursaspor hazırlıklarını bu akşam 17.00’de yapacaktı ancak teknik patron Güneş, futbolcularla yaklaşık yarım saat süren bir motivasyon toplantısı gerçekleştirdi. Trabzonspor’un İdmanında dikey gruplar halinde çalışmalar ve çift kale maçlar yapılarak çalışmalar gerçekleşti. Trabzonspor idmanını bu akşam Hasan Yener, Temel Kazancıoğlu, Ahmet Suat Özyazıcı ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de izlediği öğrenildi.

Güneş'ten idman öncesi toplantı!

Trabzonspor’da keyifli idman

Trabzonspor’un bu akşamki idmanı ►   RADYOHABER61 ’den canlı yayınlandı. Radyohaber61’den aktarılan bilgiye göre, bu akşam Trabzonspor’da oldukça keyifli bir idman söz konusu. Futbolcular oldukça heyecanlı ve neşeli ayrıca, Engin’in takımla çalışmaya başladığı ve Serkan’la küçük şakalar gerçekleştirdiği öğrenildi. Tayfun’un ise dün akşam idmanında bileğine hafif bir darbe aldığı bu nedenle bu akşamki idmanı salonda gerçekleştirdiği öğrenildi. Durumla ilgili olarak da Dr. Ahmet Çubukçu’nun idman sonunda açıklama yapması bekleniyor.

TRABZONSPOR’UN İDMANINA TARAFTAR BASKINI

Türk Telekom’un yarışması kapsamında 12 taraftar bordo- mavili forması ile bu akşam Trabzonspor idmanına gelerek futbolcularla tanıştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ayrıca aktarılan son bilgiye göre Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in yarın Trabzon’a gelmesi bekleniyor. Başkan Şener’in ve Trabzon’daki iş adamlarının bir araya gelmesi konusunda da bir beklenti olduğu öğrenildi. İş adamlarının Trabzonspor şampiyonluk primine katkı sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler