Güneş'ten erken önlem

Bursaspor galibiyetinin ardından, şampiyon ilan edilmelerini takımının konsantrasyonunu bozacağını düşünen Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, oyuncularıyla sık sık toplantılar yapıyor.Medyada futbolcularına yöneltilen övgüler konusunda da konuşan Ş

Güneş'ten erken önlem

Bursaspor galibiyetinin ardından, şampiyon ilan edilmelerini takımının konsantrasyonunu bozacağını düşünen Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, oyuncularıyla sık sık toplantılar yapıyor.

Medyada futbolcularına yöneltilen övgüler konusunda da konuşan Şenol Güneş'in, antrenman öncesi yaptığı toplantıda, "Elbette güzel sözleri hak ediyorsunuz. Ama şunu sakın unutmayın, ligde artık her takım her takımı yenecek güçte. Oynadığınız tüm rakiplere saygı duyun, hiçbir rakibinizi küçümsemeyin. Bursaspor maçında olduğu gibi yine aynı ciddiyetle sahaya çıkın" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor