Güneş'ten Egemen'e...!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Egemen Kormaz artistlik yaparak maçı aldı demedim" dedi. Güneş yaptığı açıklamada, "Beşiktaş maçında yaşadıklarımız; ben kendi eski oyuncumuzla ilgili artistik yaparak maçı aldı demedim. Maç içersinde neden gol a

Güneş'ten Egemen'e...!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Egemen Kormaz artistlik yaparak maçı aldı demedim" dedi. 

Güneş yaptığı açıklamada, "Beşiktaş maçında yaşadıklarımız; ben kendi eski oyuncumuzla ilgili artistik yaparak maçı aldı demedim. Maç içersinde neden gol atamıyorsunuz şeklinde sorulan bir soruya verdiğim cevaptı o. Toplantıda kullandığım için burada da çok rahat söyleyebilirim. Ha artistik demezdim de abartılı hareket yaptığında golümüz veremedi dedim. Sonuçta bizim golümüz verilmedi, maçı kaybettik. Egemen’in pozisyonunu örnek göstermemde art niye arandı" dedi.

Güneş, "Benim Egemen’i suçladığım yazıldı çizildi, bu yönde kamuoyu oluşturuldu.
Şimdi seyirci desem aynı algı olabilir. Hakem de aynı. Küfür doğru değil. Türkiye’de statlarda küfür var. Sivas’ta da, Trabzon’da da var. Olmaması lazım ama maalesef var. Bular sorulduğunda cevap verirsem sorun oluyor. Sizin algılamanız ve sizin yazdıklarınız çok farklı oluyor.

Sonrada bizim bir hafta bunu peşinden gitmemiz gerekiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler